|
Notki |
tibia.pl - opinie, sugestie, błędy, itp. Tutaj możesz wyrazić swoją opinię na temat strony, wskazać błąd i zasugerować czego brakuje. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 11 2003
Lokacja: Iława
![]() |
![]() Założyłem temat o tym ile kosztuje sprzent marzeń.
I pewien moderator zamknął mój temat poniważ nie na pisałem na jaki świecie jestem ale pare linijem niżej w profilu ta informacja pisała.Więc mam prośbe o uważne sprawdzanie poustów przez moderatorów.
ETERNIA-przyszły sorcer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
eX Moderator
Data dołączenia: 18 09 2003
Lokacja: Szczecin-Zdroje/Wroclaw
Imię: Gimli Ent
Profesja: Elite Knight
Gildia: Defenders of Fangorn
Świat: Azura
Poziom: 89
![]() |
![]() 1. poniewaz spora czesc tego sprzetu jest nieosiagalna ( widzial ktos kiedys Magic Long Sword na trade plx?)
2. Boje sie ze zacznie sie nabijanie postow, nawet jesli ktos poda przypuszczalne ceny, to inni zaczna mowic "wcale nie, o 5 k wiecej " . Ale moze za malo wierze w userow? na probe otworze temat, jesli zacznie sie bezsensowne nabijanie postow to zamkne |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
eX Moderator
Data dołączenia: 31 07 2003
Lokacja: St-ce/Ck
Stan: Niegrający
|
![]() Jesli inni uzytkownicy chca sie pozalic bo nie podoba im sie nasza praca pod takim i takim wzgledem to niech pisza smialo. Bez wyzwisk - bez upomnien plx.
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 09 2003
Lokacja: Szczecin
Imię: Ulfgar Lionseul
Profesja: Elite Knight
Gildia: Last Vampires
Świat: Solera
Poziom: 112
![]() |
![]() PONIEWAŻ MODY NA TYM FORUM TO ZREGUŁY NOOBKI, KTÓRE KASUJĄ CO DRUGI TEMAT A NAPRAWDĘ W TIBII MAJĄ OK. 30 ZROBIONY PRZEZ 4 MIECHY !!!! DOBO DESTROY MODS PLX !
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 10 2003
Lokacja: Spod Budki z Piwem
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Bahzell
Gildia: The Twilight of Doom
Świat: Chromaggus
Poziom: 80
Skille: 400/400
|
![]() Brumm Brumm. Możecie dać linka do tematu?? Bo wiecie takie wrzucanie sobie nawzajem to bardziej na PW się opłaca. Aha i wara od moderatorów. To są ludzie sprawni inaczej, którzy mają dużo na głowie. Skoro ci zamknął temat trzeba było drugi otworzyć i dodać nazwę świata. Następnie PW do modka żeby tamtem poprzedni skasował i heja, a nie od razu gorzkie żale.
Yuppi me no n00b. Me made my 35 lvl in 3 months me no n00b.
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 10 2003
Lokacja: Warszawa
![]() |
![]() Moim zdaniem modkowie są zbyt łagodnie, w wielu działach są takie tematy, że można by pawia puścić. Newbie nie czytają regulaminu, nabijają już pierwszego dnia ~25 postów, pytają ciągle o questy, zamiast nacisnąć przycisk odpowiedź przyciskają Nowy Temat, pytają się o głupie żeczy np. gdzie kupie łopate(napewno jak by do kogoś z modków zagadali na pw to by sie dowiedzieli), modkowie nie usuwają głupich tematów tylko je zamykają. Pomyśl sobie, założyłeś sobie temat w którym w nieskończoność można się kłucić co ile na jakim serwie kosztuje, i czy to ktokolwiek na serwie ma, to tak jak byś teraz załozyć temat "Narodowy Spis Postaci Na Tibi" każdy mógłby pierw napisać, że ma takom i takom postać, potem jak inni napiszą swoje posty gościu zamiast edytować na nowo odpowie i powie że załorzył nowa postać i takie tam, tam niektóre nooby będą chciały wmówić że są tym i tym XXX lv., no i przy okazji inni będą komentować.
![]() |
#7 | |
eX Moderator
|
![]() Cytuj:
-10 godzin dziennie spędza na serverach Tibii i nic nie robi tylko expi by nabic szybko lvl a potem być PA. -musi mieć minimum 50 lvl, ktory zrobił w 1 miesiąc. -toleruje wszystko i wszystkich, korespądujących na forum (np: o ty *******, ja ci zaraz *******, *****, *****) Dobo jest świetnym moderatorem, a nie ma wcale "dobrych" postaci. Sądząc po twojej wypowiedzi Dobo powinien mieć już 100+ lvl. ehhhh. nic tylko: ![]() PS: dzięki Dobson, przydaję się to zdjęcie ![]()
![]() |
![]() |
#8 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 10 2003
Lokacja: Warszawa
![]() |
![]() Cytuj:
EDIT: Re: Nemesis Nie, w tym poście tłumacze, że żeby zostać modkiem nie trzeba mieć wysokich lv., trzeba mieć doświadczenie w grze i na forum.
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 11 2003
![]() |
![]() Modkowie na tibia.pl są poprostu super i nic im nie można zarzucić, jedynie nOOby mają ciągle do nich jakieś pretensje.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | ||
eX Moderator
|
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 10 2003
![]() |
![]() Może to nie do końca wielki żal, ale nie rozumiem czegoś.
Umieściłem na forum screena, gdzie "polski rycerz ciemności" wołał że chce sprzedać postać. A to jest nielegalne, więc chciałem napiętnować jego postępowanie. Przy okazji skierowałem do innych forumowiczów pytanie, co z takim zdjęciem zrobić. Tzn. czy to do Cipów wysłać czy co. Ale niestety mój post został nagle usunięty z nie wiem jakiego powodu. Czemu? W razie czego mam jeszcze tego screena. Mogę go przesłać na pw. |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 10 2003
Lokacja: Gdansk
![]() |
![]() Modkowie sa spx, jesli jakis sie pomylil to sie zdaza, nie oczekujcie od nich niewiadmomo jakich rzeczy.
re up: Jak juz kiedys mowilii modkowie oni nie sa CIPami, GMami, ani CSami, wiec po co dawales tego ss, mogles sie po prostu spytac jak sie podaje do CIPa (przynajmniej ja tak sadze). |
![]() |
![]() |