|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 11 2004
Stan: Na emeryturze
|
![]() elo ;/ robilem formata wszystko super dziala oprocz.............tibi wlaczam a tutaj eror robie ok wlaczam znowu a tam zamula jak niewiem .... juz przy wpisywaniu passow 5 sekund po wcisnieciu cyfry sie dopiero wysietla......
trzeba znowu formata czy co jest ?;/ oto i ten eror (wiem ze mala fotka);p ![]() tibi niema co robic zdjec bo na zwyklych zdjeciach nic nie zobaczycie nastepna rzecz ktora zauwazylem...... to ![]() nieda sie powiekszyc okna tzn sciagnac w dol
postac o nicku ~Gietol~ sprzedana dawno temu. Ostatnio edytowany przez Gietol - 24-03-2005 o 16:47. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 07 2004
Lokacja: Płock Poland :)
|
![]() Spróbuj pogadac z kims w "help channel". Powiedz ze chcesz "zreportowac" bug-a i skopiuj to co ci wyskakuje. Moze ci jakos pomoga ......
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 12 2004
|
![]() Żeby zmienić żeby dało się powiększyć zajrzyj do Advance (na screenie pokazane jest) i odkreśl środkowe powinno być zaznaczone u ciebie a żeby powiększyć obraz powinno być NIE zaznaczone.
Z tego konta już nie korzystam bo mi się nick nie podobał (a namelocka nie dostałem ![]() Ostatnio edytowany przez Gracz Tibii - 24-03-2005 o 22:25. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 12 2004
|
![]() Prosze skasować ten post wydawało mi się że nie wysłało.
Ostatnio edytowany przez Gracz Tibii - 24-03-2005 o 20:42. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 09 2004
|
![]() Hmm...to bug raczej nie jest, sprawdz czy twoja karta graficzna dziala poprowanie(moze zle zainstalowales sterowniki?
![]()