|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 25 01 2005
|
![]() Mam dość duży problem, używałem magicznego "szukaj" ale nic nie znalazłem.
Mam proglem z lagami, podczas gry wyłanczam gg, winampa, kazaa itp. Ale to dużo nie daje. Ostatnio zrobiłem formata i odnistalowałem antywirusa ale to też nie zadziałało w taki sposób jaki oczekiwałem. Prosze o pomoc bo moim palladynem już 5 razy padłem przez lagi a ostatnio przez kicka ![]() Miałem kniajta zrobiłem nim 16 lvl i skille 55/55 ale on mi się zdaje wcale mnie nie "pociągać"... A internet mam 160 Kb/s PS. Mój kolega ma taką samą szybkość internetu i u niego nie ma nawet śladów po lagach ![]() bzyxx: dzięki za porade, sam bym o tym nawet nie pomyślał, nawet nie wiedziałem że taka możliwość istnieje, wielekie THS :* Ostatnio edytowany przez Ayde Shoron - 25-03-2005 o 10:45. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 01 2005
Lokacja: ZNIENACKA!
Stan: Niegrający
Poziom: 69
![]() |
![]() To jest raczej sprawa internetowa. Powinienes miec lepszy internet. Tak w ogole, to powiedz, jaki masz teraz?
Jesli lagi i kicki cie drecza za bardzo, to gra Paladynem jest bardzo niebezpieczna. Lepiej zrob Knighta! |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 25 02 2005
Lokacja: Chełm Śląski
|
![]() ja mam 128/kbs i mialem lagi baardzo duze i nic nie pomagało to pojechałem do włascieciela neta i powiedzialem mu co sie dzieje a on wymienił stary nadajnik na nowiusienki i 0 lagg w 100%!!!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
The Witcher
|
![]() Ja kiedyś byłem w LANie i ze stron ciągnąłem nawet po 500-700KB/s .. a Tibia lagowała niemiłosiernie. Kicki, lagi .. no nie dało się grać. Wielokrotnie kontaktowałem się z adminem, ale to była jakaś ofiara losu, która widocznie nie miała pojęcia co w ogóle tam robi i nic nie umiała poradzić. Raz nawet (pewnie myślał, że ja nie mam o niczym pojęcia) napisał mi, że serwer Secura (który jest zlokalizowany w Niemczech) znajduje się w Chinach (!!!) i nic nie może poradzić na lagi. No ale mam nadzieję, że taki admin to wyjątek i reszta z nich zna się na rzeczy i dba o klientów. Warto spróbować
![]() Teraz mam Neo 512Kb/s i Tibia śmiga pięknie, zero zacięć.
We all want to help one another, human beings are like that. We want to live by each other's happiness, not by each other's misery. We don't want to hate and despise one another. In this world there is room for everyone and the good earth is rich and can provide for everyone. The way of life can be free and beautiful. But we have lost the way. Speech by Charlie Chaplin from "The Great Dictator" |
![]() |
![]() |