|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 12 2004
|
![]() 1Jak ktoś zna mojego meila tego co rejestrowalem swoją postać na tibi to może mnie hacknąć?.
2. Jak zna takiego innego meila co nie zakładałem na nim postaci tylko mam go tak o to może hacknąć ? Sory ze takie glupie pytania ale sie boje ![]() pozdrawam |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 09 2004
Lokacja: Knuróv
|
![]() Jeśli masz antywirusa to:
1. Nie 2. Nie Jeśli nie masz to: 1. Tak 2. Nie |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
|
![]() nie mam zadnego antivira.
Ale napewno nie moze jak to jest inny meail czy tylko tak Ci sie wydaje ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 09 2004
Lokacja: Knuróv
|
![]() Cytuj:
Napewno, nie wydaję mi się. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 08 2004
Lokacja: Wrocław
|
![]() Przechwycić Twój numer i hasło można zawsze i wszędzie, tylko potrzeba odpowiedniej wiedzy ;> A Anty Vir na nic się niezda, jeżeli ktoś zada sobie trud i będzie próbował złamać hasło na e-maila metodą brute force, albo masz jakąś łatwą podpowiedź i będzie się bawił w zgadywankę.
PS: Oczywiście nie twierdze żebyś nie używał AntyVira i FW, wręcz przeciwnie. Ostatnio edytowany przez Luckq - 25-03-2005 o 13:01. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
The Witcher
|
![]() Cytuj:
Ja polecam zakładanie osobnych kont pocztowych do Tibii tak aby NIKT nie znał ich adresu .. po co ryzykować ?
We all want to help one another, human beings are like that. We want to live by each other's happiness, not by each other's misery. We don't want to hate and despise one another. In this world there is room for everyone and the good earth is rich and can provide for everyone. The way of life can be free and beautiful. But we have lost the way. Speech by Charlie Chaplin from "The Great Dictator" |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 03 2005
|
![]() jesli zna twojego meila i haslo do niego czego nie uwzgledniles to norton nie pomoze ( najlepiej zainstaluj jakiegos antivira i firewalla ,zmien haslo po zainstalowaniu i sprawdzeniu kompa przez te programy )
uwielbiam taki pytania ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() pozdrawiam |
|
![]() |