|
Notki |
Mainland Wielki i tajemniczy kontynent... Tutaj odkrywamy jego tajemnice... |
![]() |
|
Opcje tematu
![]() |
![]() |
#1 | |
CS Tibia.pl Team
|
![]() Zauważyłem zę mimo Fishingu największa wydajność łowienia jest gdy trzymasz wędkę w ręce (nie np. w miejscu strzał, ale w ręce).
Proszę o opisanie tutaj swoich spostrzerzeń na ten temat
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 10 2003
Lokacja: Pokoj
![]() |
![]() Wedlug mnie miejsce, gdzie jest wedka nie ma bezposredniego wplywu na wydajnosc. Ma tylko posredni.
Ja zawsze trzymam wedke w prawej rece (mam najblizej do wody) i musze mniej machac myszka, a co za tym idzie moge zrobic wiecej prob (i szybciej fish skoczy, choc jak ma sie 50, to powoli rosnie ![]()
*&&&**********&&&&&&**&&& &***&********&&****&&&***& *&***&******&&******&&&***& **&***&***&&&***&&***&&&***&***&&& ***&***&&&*&&***&&***&&*&***&&&***& ****&*******&&******&&***&*******& *****&*****& &&****&&*****&*****& ******&&&&&***&&&&&&*******&&&&& |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 11 2003
![]() |
![]() Dla mnie najszybciej jest jak sobie poloze ja obok
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 10 2003
Lokacja: Warszawa
![]() |
![]() Cytuj:
A jeżeli chce się dużo rybek złowić to polecam wziąćś ze sobą baga i powoli napełniać go rybkami a potem taszczyć za sobą mój brat w taki sposób ma już 50 fishinga.
![]() |
![]() |
#5 | |
Rybzor to moja dzifka
|
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 11 2003
Lokacja: Pustków Osiedle
Stan: Na emeryturze
Profesja: Sorcerer
Świat: Aurera
Poziom: 666
![]() |
![]() Tzn. o ile ja pamientam to tibia gg teraz juz obsluguje tylko swiatelko ... chyba ze acie jakoms nowszą wersje
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 01 2004
Lokacja: WWa GRCHW
|
![]() MacroMaker i wszystko jasne, tylko trzeba sie ubabrać w tych "Move Mouse Pointer", ale ja tak sie pobawilem ze Fishing skill w 10 min skoczyło z 27 na 33!! i przy okazji złowiłem ponad 90 ryb!!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 10 2003
Lokacja: London
Stan: Na Emeryturze
Imię: Bart Reed
Profesja: Elite Knight
Świat: Olympa
Poziom: 100
![]() |
![]() Tibia gg:
Odpalasz, klikasz wendke i na wode, potem klawisz HOME, i kręcisz kursorem po wodzie. Idze jak po maśle ![]() ![]()
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 11 2003
|
![]() Ja mam 18 fishinfga bez szadnych dopalaczy dopiero zaczelem cisne control wede i wode tibia gg jest do dupy
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 12 2003
|
![]() A ja sie zgodze z Bryssem, mam tibia gg, ale nie używał, mam 45 poziom łowienia.
![]() |
#11 |
Guest
|
![]() ja mam najlepszy sposób ja chodze i łowie w różnych miejscach bo gdy stoisz w jednym miejscu ryby slabo bbiorą najepiej zmieniac miejsce gdy zlowi sie 1 lub 2 ryby
|
![]() |
![]() |
#12 |
eX Moderator
Data dołączenia: 13 10 2003
Lokacja: Tychy
Stan: Niegrający
|
![]() Nie przesadzaj. Ja to dopiero po złowieniu jakoś 20 ryb się przenoszę. I w ogóle bez używania tibiagg czy innych takich mam 60 fishingu. Ale teraz to już naprawdę wolno idzie... Ale przynajmniej jestem w statach
![]()
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 10 2003
Lokacja: Gdansk
Stan: Niegrający
![]() |
![]() Ja bez tibiagg mam 46 lvl fishinga i teraz juz tak wolno leci. Wydajnosc jest taka sama jak ja trzymasz w backpacku czy w rece. Ja znam takie miejsce gdzie nikt nie lowi ma to gdzies kolo 8 sqm (czyli malo), a najlepiej po ss sie lowii rybki raz sie zarzuci i juz sie ma rybke.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 10 2003
|
![]() Ja lubie miec wendke tam gdzie strzały, ale jak przez jakis czas nisiłem w bp to nie zauważyłem różnicy w łowieniu. Skila mam 52 i teraz juz nie rosnie tak szybko.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 10 2003
Lokacja: Piła
Profesja: Paladin
![]() |
![]() Cytuj:
stajesz przy wodzie kladziesz blisko wody wedke i nawalasz prawym na wde i lewym na wode...bez zadnych tibii GG. Według mnie to najlepszy sposob lowienia.No może najlepszy aby dostac Fishing. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 22 02 2004
|
![]() Tibia gg mozesz bardzo latwo nabic dobry fishing, ale normalnie tez to mozesz zrobic, ja przestalem uzywac tibia gg i nie narzekam
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 02 2004
![]() |
![]() Ja trzymam cntrl,klikam lewym na wedke i lewym na wode.Tym sposobem mam już 50 Fishinga bez żadnych Tibii GG.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
Buuuuu
|
![]() Cytuj:
Ps. 67 fishing bez macro ![]()
![]() |
![]() |
#19 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 08 02 2004
|
![]() TIBIA GG, makra i inne cheaterskie programy - blleee
![]() To są programiki dla leni ,którzy by tylko expili i jak najszybciej zdobywali skila albo jedzenie. Na Hibernie - najnowszy serwer mam 56 fischinga bez cheatów. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 01 2004
|
![]() 1. Fishing rosnie, ale dla mnie to zabojca myszek pctowych..(z doświadczenia wiem) kurna naklika si eczlek jak cholera.. uzywam teraz rzadko, skill nabilem by jak padne mialo co zżerać.
2. Zawsze trzymam w plecaku wedke odkad jako newbie robiac 25 poziom fisha ze zmeczenia wrzuciłem ją do morza.. :/ tja... było minęło 3. ja kce złotą rybkę