|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 11 2004
Lokacja: Promised Land
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Elite Knight
Świat: Kyra
|
![]() Mam pytanie,poplynelem na isle of kings z kumplami i zabilismy monkow,kumple zaplacili 1k a ja sie teleportowalem,kazdy mi mowi ze teraz juz tam nigdy nie bede mogl poplynac czy to prawda ?
![]() ![]()
The turn towars that Darkness. Eternally refus the light to the nightmare of no awakening! Absurd. Defeating me is meaningless. No matter how many times I fall, Your darkness keeps calling me back! Only death awaits you all, but do not fear. For is it through death that a new spirit energy is born. Soon, you will live again as a part of me. How can there be any meaning in the memory of such a being? What I have shown you is reality. What you remember, that is the illusion. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 11 2004
Stan: Na emeryturze
|
![]() @topic
CHYBA mozesz normalnie wrocic @offtopic 1k? zdawalo mi sie ze 10k trzeba placic
![]() |
![]() |
#4 |
CS Tibia.pl Team
Data dołączenia: 06 09 1970
Lokacja: Gliwice
Wpisy bloga: 1
Stan: Początkujący
|
![]() Kurde te isle... to mało ludzi o tym wie ja o tym tylko slyszalem pare rzeczy, ale nigdytam nie bylem, niech ktos sie wypowie kto tam bywa i zna sie plz
![]() Ostatnio edytowany przez Rybzor - 25-03-2005 o 19:45. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 11 2004
Lokacja: Ab'Dendriel
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Elite Knight
Gildia: Berylia
![]() |
![]() To czy zaplata wynosi 10k czy 1k zalezy od twojego levela.
CHYBA na levelu 40+ placi sie 10k. Na nizszym niz 40 placisz 1k. Wez kumpli i spróbuj tam popłynąć i zapłacić i wrócić. Jak się nie uda to teleport ;]
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 08 2004
Lokacja: Niech cie to nie interesuje!
Stan: Na emeryturze
|
![]() Ofkorz da sie wrocic, tylko ze radze zaopatrzyc sie w ekipe o dosc pokaznych levelach i runach
![]() @down. Wszyscy mnie chyba nie zrozumieli. Mozna wrocic na Isle of the Kings poprzez podziemia Ghost Landu. Powiem ze to ciezka droga.
Signed ¬¬ Ostatnio edytowany przez ro0t - 25-03-2005 o 21:21. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 06 2004
Lokacja: Harmonia | Ab'Dendriel
|
![]() LoL wy go nie zrozumieliscie on sie pyta czy może tam jeszcze raz popłynąc gdy już 1 family broocha wykorzystał i nie zapłacił monkowi...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 08 2004
Lokacja: [HACKED]
![]() |
![]() Cytuj:
@topic nie mozesz wrocic |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Guest
|
![]() YY, Czy ja o czymś nie wiem?
![]() ![]() Więc po co ten cały of topic? ![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 08 2004
Lokacja: [HACKED]
![]() |
![]() Cytuj:
po drugie: treni sie ale nie na dzikich monkach po trzecie: jak nie wiesz o co chodzi to po hu^ja piszesz? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
The Witcher
|
![]() Z tego co zrozumiałem BYŁEŚ na wyspie i zabyłeś monka po czym koledzy cię teleportowali. Czyli OBECNIE ZNAJDUJESZ SIE NA TIBII i chciałbyś wrócić na wyspę ?
Jest droga przez podziemia Ghost Landu lecz jest ona bardzo ciężka sporo trudnych potworków do zabicia (Banshee, Gsy i inne) oraz trzeba znać drogę. Jak widać skąpstwo nie popłaca ![]()
We all want to help one another, human beings are like that. We want to live by each other's happiness, not by each other's misery. We don't want to hate and despise one another. In this world there is room for everyone and the good earth is rich and can provide for everyone. The way of life can be free and beautiful. But we have lost the way. Speech by Charlie Chaplin from "The Great Dictator" |
![]() |
![]() |