|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Guest
|
![]() Nie wiedziałem gdzie napisać tego posta to napisałem go tutaj.Mam poważny problem: w niektorych miejscach w tibi tarcza SAMA wyskakuje mi na ziemie , narazie zdaża się to tylko na Fibuli w jaskini z Beholderami ( nawet jak założe ją spowrotem i tak jeśli sie ruszę to tarcza leży na ziemi , o mało co bym stracił Medusa Shielda) .Nie wiem czego to może być wina. Serwer Celesta.
|
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
|
![]() Hmmm nigdy się z takim czymś nie spotkałem.Jeśli to bug trzeba poinformować cipsoft.Ostatnio jest dość dużo bugów....
NIEMOŻLIWE TO TYLKO WIELKIE SŁOWO RZUCONE NA WIATR PRZEZ MALUCZKICH,KTÓRZY GODZĄ SIĘ Z NATURALNĄ KOLEJĄ RZECZY,ZAMIAST WYKRZESIĆ SIŁY,BY JĄ ZMIENIĆ.NIEMOŻLIWE TO NIE FAKT.TO TYLKO OPINIA.NIEMOŻLIWE TO NIE DEKLARACJA.TO WYZWANIE.NIEMOŻLIWE TO POTENCJAŁ MOŻLIWOŚCI.NIEMOŻLIWE JEST CHWILOWE. IMPOSSIBLE IS NOTHING NIEMOŻLIWE NIE ISTNIEJE |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 01 2005
Lokacja: Somewhere, where I smoking ganja
![]() |
![]() hmmm, nie jestem pewien ale wydaje mi sie ze to moze byc jakis bug lub trojan ktory steruje twoimi ruchami na komputerze (jak cos zle napisalem prosze aby mnie poprawiono). a tak wogle to od zawsze ci sie tak dzieje czy od jakiegos czasu? moze wchodziles na jakies strony o tematyce tibi (oczywiscie oprocz tibia.pl).
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]() Pierwszy raz sie z tym spotakałem , bo pierwszy raz wszedlem do tej jaskini.I co dziwne zdarza się to tlyko mnie.Dzieje sie to tylko w tej jaskini jak narazie.
|
![]() |
![]() |
#5 |
CS Tibia.pl Team
Data dołączenia: 06 09 1970
Lokacja: Gliwice
Wpisy bloga: 1
Stan: Początkujący
|
![]() ja mialem kiedys tak, ze jadlem, jadlem i jadlem a hp i mana mi nie rosly, ale na szczescie po kilko log outach wszystko wrocilo do normy, w twoim przypadku to moze cso podobnego, nie ma sensu zawiadamiac CIP'ow bo jeszcze nam cofki zrobia
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 12 2004
Lokacja: Śrem
Stan: Niegrający
|
![]() Cytuj:
|