|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 21 03 2005
Lokacja: Lublin
![]() |
![]() To prawda!Ostatnio może pod depo spytało sie mnie kilka osób czy jestem dziewicą
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 21 01 2005
Lokacja: Międzyrzecz
![]() |
![]() hahahah pedofile na tibi :O jak moja Mama sie dowie to nie pozwoli mi grac
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 11 2003
Stan: Niegrający
![]() |
![]() Założyłaś/eś dzisiaj 4 idiotyczne tematy i ja sie pytam po co? Jesli myslisz, ze dzieki temu staniesz sie bardziej lubiana/ny to jestes w duzym błędzie. Idź sobie lepiej kakao wypij.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
eX Moderator
Data dołączenia: 14 03 2004
Lokacja: Estadio Santiago Bernabéu
|
![]() katelublin jeszcze z mojego miasta. Wstyd mi, naprawdę wstyd. Wybaczcie nie wszyscy tacy u nas są. Na przykład ja jestem za***isty i wogóle.
![]() De las glorias deportivas que campean por España, Va el Madrid con su bandera, limpia y blanca que no empaña. Club castizo y generoso, todo nervio y corazón, Veteranos y noveles, veteranos y noveles, Miran siempre sus laureles con respeto y emoción. ¡Hala Madrid! ¡Hala Madrid! |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 02 2005
|
![]() Cytuj:
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#7 |
The Witcher
|
![]() katelublin coś mi się wydaje, że chyba nie dokońca wiesz kto to jest pedofil i mylisz pojęcia ...
Pedofil a zboczeniec to nie to samo ..
We all want to help one another, human beings are like that. We want to live by each other's happiness, not by each other's misery. We don't want to hate and despise one another. In this world there is room for everyone and the good earth is rich and can provide for everyone. The way of life can be free and beautiful. But we have lost the way. Speech by Charlie Chaplin from "The Great Dictator" |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 07 2004
Lokacja: who cares.....?
Stan: Niegrający
Imię: Scary Menthos
Profesja: Master Sorcerer
Świat: tu i tam
Poziom mag.: wy
![]() |
![]() @up
ty tez mylisz pojecia, bo jak sie ktos pyta dziewczyny czy jest dziewica nie znaczy ze to zboczeniec :> |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 06 2004
Lokacja: Sosnowiec
Stan: Na Emeryturze
Imię: Polalunia
Świat: Aldora
|
![]() Cytuj: