|
Notki |
Profesje Rycerz, paladyn, czarodziej czy może druid? Wszelkie wywody na temat profesji znajdziesz w tym dziale. |
Pokaż wyniki sondy: Czy oplaca sie robic knighta na nowym serverze. | |||
Tak |
![]() ![]() ![]() ![]() |
15 | 65.22% |
Nie |
![]() ![]() ![]() ![]() |
8 | 34.78% |
Głosujących: 23. Nie możesz głosować w tej ankiecie |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 26 06 2004
|
![]() Opłaca się zrobic Knighta na nowym serverze.Jeśli nie to uzasadnij swoja wypowiedz i podaj swoja propozycje z dobrym uzasadnieniem.Świerzy swiat (nie ma wiary na mainie)
Ostatnio edytowany przez Vevoter - 26-03-2005 o 19:52. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Fallen Angel
|
![]() Hmm to zalezy jakie profesje maja koledzy. Jak na wszytkich serverach, nie ma zmiloj, bloker jest zawsze potrzebny z tym ze problem jest jesli macie zaduzo blokerow...Knight oplaca sie jesli sie dogadasz z kolegami lub idziesz na new server sam. Jego duza wada jest zdobywanie eq, ktore liczy sie dla niego jak dla zadnej innej profesji ale da sie to zniesc
![]()
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 02 2005
Lokacja: Kraków_NH
![]() |
![]() Moim zdaniem knighta opłaca się robić. Ja wcześniej chciałem robić sorka ale się rozmyśliłem i robię knighta
![]() A co do eq to na początek wystarczy podstawowe: p-set, steel helmet, dwarven shield i coś jeszcze (ja np. b-axe).
![]() |
#4 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 26 06 2004
|
![]() tylko ze to nowy swiat a zeby miec p set to trzeba najpierw zabic potworki miedzy innymi draga ktorego bym blokna dopiero na 20 lvl jak bym mial 4 mlvl
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 08 2004
Lokacja: Wrocław
|
![]() Kiedyś założyłem temat dotyczący knighta na nowym serwerze, możesz sobie poczytać i wyciągnąć wnioski: [click]. Ale moim zdaniem, to się zbytnio nie opłaca, bo:
1. Knightowi potrzebny jest w miare dobry sprzęt, a jak wiadomo na nowym serwerze takiego brak. 2. Knight potrzebuje wmiare dobre skile, których zrobienie jest dosyć czasochłonne, a jak wiadomo, czas to pieniądz ;> Ostatnio edytowany przez Luckq - 26-03-2005 o 20:46. |
![]() |
![]() |