|
Notki |
Mainland Wielki i tajemniczy kontynent... Tutaj odkrywamy jego tajemnice... |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 01 2005
Lokacja: Poznań
Stan: Aktywny gracz
Imię: Sir Kaczor pierwszy
Profesja: Elder Druid
Gildia: Allance of justice
Świat: Danubia
Poziom: 30
Poziom mag.: 36
|
![]() Bylm ciekaw co jest za tą ścieżką ognia w kazo (temple district - najnizszy poziom miasta)
Kolega mówił że 10 guardów i geomancer, ale mi się wydaje że to wałek (żart) bo gdyby tak było to już by guardy lurnięte po temple district biegały ![]()
|
![]() |
#2 |
eX Moderator
Data dołączenia: 31 01 2004
Imię: Dabeek
Profesja: Elite Knight
Świat: Calmera
Poziom: 100
|
![]() Zgodnie z tabliczką - są tam piromanci (piromani?), czyli czciciele ognia, a dokładniej ich szef. Rozmowa z nim jest jednym ( z dwóch) etapów kupowania blessingu w kaz.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 07 2004
Lokacja: who cares.....?
Stan: Niegrający
Imię: Scary Menthos
Profesja: Master Sorcerer
Świat: tu i tam
Poziom mag.: wy
![]() |
![]() a ja jak tam weszlem to mi jakis blad wyskoczyl i do dzisiaj niewiem czy to czesc gry czy taki zbieg okolicznosci >.<
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
The Witcher
|
![]() Cytuj:
We all want to help one another, human beings are like that. We want to live by each other's happiness, not by each other's misery. We don't want to hate and despise one another. In this world there is room for everyone and the good earth is rich and can provide for everyone. The way of life can be free and beautiful. But we have lost the way. Speech by Charlie Chaplin from "The Great Dictator" |
|
![]() |
![]() |