|
Notki |
O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;) |
Pokaż wyniki sondy: Czytałeś | |||
Czytałem i niepodobała mi się. |
![]() ![]() ![]() ![]() |
1 | 5.00% |
Czytałem i podobała mi się. |
8 | 40.00% |
Nie czytałem ale słyszałem o niej. |
5 | 25.00% |
Co to jest "Eragon"? |
6 | 30.00% |
Głosujących: 20. Nie możesz głosować w tej ankiecie |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
|
![]() Czy czytaliście książke "Eragon"?Nie?Naprawcie tą fatalną pomyłkę!Eragon to książka 15-letniego Christophera Paolini.Opowiada ona o chłopcu, który pewnego dnia podczas polowania znalazł jajo smo...eee...krystał.Jeśli chcecie wiedzieć co było dalej, to przeczytajcie tą książkę.Kto ją czytał zapraszam do dyskusji.
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 01 2005
Lokacja: Tam, gdzie ludzie widują smoki...
Stan: Niegrający
![]() |
![]() Wiesz... Znam conajmniej 4 książki o przygodach jakiegoś dziecka i smoka. Nic oryginalnego. Ale i tak gratz za wydanie kaiężki w 15 lat.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 30 01 2005
Lokacja: w kopalniach Khazad-dum
![]() |
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 02 2005
|
![]() Cytuj:
![]()
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 11 2004
Lokacja: Thais
|
![]() Książka? Fabularna? Tia... napisałem jedną, ale jakoś nie śpieszy mi się do jej publikacji :/ Przeczytało ją kilkoro przyjaciół, oceniło i raczej to mi starczy...
Coś mi się wydaje, że Chris lekko przegiął. Jeszcze ma całe życie przed sobą, a już marnuje swój (nie czytałem książki, ale z góry zakładam, że wątpliwy) talent. Wydaje mi się, że uzyskał rozgłos tylko ze względnu na swój wiek. Takich książek jest naprawdę na tysiące, a te pisane przez piętnastolatka razcej nie zaliczyłbym do najwybitniejszych. Może i jest inteligentny, ale roztropność przychodzi niestety z wiekiem. Przykro mi, ale bardziej wolę przeczytać dzieło autora, który ma coś do powiedzenia, niźli kolejny klon Harrego P.
![]() |
#6 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() Tak naprawde to on ma talent nie wątpliwy i dlatego wydał książkę.
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 09 2004
![]() |
![]() Ma to może ktoś na kompie?
po polsku? @FilipYo: ja jak miałem 9 lat to LoTRa kończyłem ![]() @down: wiem, że nie ma, ale chłopak się dziwił, że on umie czytać w tym wieku. a to nic takiego. Ostatnio edytowany przez dap-galothij - 29-03-2005 o 09:12. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Tibiaspy.com
Data dołączenia: 10 11 2003
Lokacja: Wrocław
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 09 2004
Lokacja: Układ słoneczny-Ziemia-Europa- Polska-Dom-Krzesło przed komputerem
Stan: Na emeryturze
![]() |
![]() Wiesz- kiedyś sam miałem zamiar założyć taki temat... -.-
JA twierdze, że ta książka jest jedną z tych, które bardzo lubie i można je czytać kilka razy. Mnie ona tak wciągnęła, że przeczytałem ją w jeden dzień, ale od wstania (ok 9.00) do nocy (ok. 22.30) tylko z przerwami na posiłki ![]() W sondzie powinno być jeszcze ubóstwiam tę książkę... A dziwnie na nią trafiłem - chciałem se coś takiego fantasy poczytać, no to się rozglądam za książkami, już wiedziałem, że bez książki nie wyjde, no i zaciekawił mnie eragon tymi recenzjami i w ogóle, no to go wziąłem i mie bardzo zaciekawił. P.S. Słyszałem, że druga część ma wyjść jakoś na gwiazdkę (w polsce) |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 02 2005
Lokacja: Kazordoon
Stan: Aktywny gracz
Imię: Zirgin
Profesja: Sorcerer
Świat: Balera
Poziom: 20
Skille: 19/21
Poziom mag.: 21
|
![]() Książka całkiem fajna, przyjemnie się czyta. Gdyby nie to, że fabuła jest po części (na szczęście dużo sam wymyślił) zerżnięta z LOTRa to by było lepiej.
|
![]() |
![]() |