|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 09 2004
Lokacja: Węgorzewo/Gdańsk
![]() |
![]() Procek nie ma nic do lagów.
To zalezy od rodzaju polaczenia z netem - czasami o wydazeniu na serwerach
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 12 2004
|
![]() to dlaczego mój sąsiad(ma to same łącze) ma mniejsze lagi o demnie? on ma takie malutkie a ja takie ***ut**. Myslałem że dlatego ze ma lepszy komputer...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 09 2004
Lokacja: Węgorzewo/Gdańsk
![]() |
![]() Nie wiem czemu on ma mniejsze lagi - wiem, ze nie zaleza od procka w przypadku Tibii...
![]() |
#5 |
CS Tibia.pl Team
Data dołączenia: 06 09 1970
Lokacja: Gliwice
Wpisy bloga: 1
Stan: Początkujący
|
![]() lagi z tibia zaleza od pingow i od lacza, moze twoj kolega jest z innej sieci bo to od tego tez moze zalezec, od procka zalezy czy cie sie tibia TNIE a nie czy masz lagi ale watpie zeby komus sie ciela jak ma powyzej 64 ram, podkrecanie procka jest niebezpieczne po, albo moze ci sie spalic, albo mozesz miec problemy typu ciagle bedzie sie wieszal albo cos, lepiej sie w takie co nie bawic
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 11 08 2004
Lokacja: Warszawa
|
![]() re up.
co do ciecia sie tibi (niektorzy nie odruzniają lagow od przycinania .. tz pływania po ekranie) nie raz widziałem u kumpli akcje typu p2 400 128 mb ramu gf 2 mx .. i za taka gre dziekoje w tibie ... komp w 2 pokoju (loncze te samedzielone przez ruter)p4 2.4 512 etc. wibia lata co do podkrecania wcale nie zunaje go za niebezpieczne (lubie ten sport) wszystko zalezy od umiejętnosci i posiedanego sprzętu ale po takie informacje udaj sie na www.wgk.waw.pl albo inna stronke o tej tematyce bo nie chce mi sie tu wypracowania pisac |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
The Witcher
|
![]() Większość graczy nie do końca wie co to są lagi. Prosto mówiąć lag jest to opóźnienie przesłania naszej informacji. Osoby mające słabe komputery często mają również 'skaczącą' Tibie lecz przyczyną tego nie są lagi a jest mała ilość fps (klatek na sekundę). Zmiana/podkręcenie procka może zwiększyć ilość odtwarzanych klatek dzięki czemu nasza gra będzie wyglądała płynniej.
We all want to help one another, human beings are like that. We want to live by each other's happiness, not by each other's misery. We don't want to hate and despise one another. In this world there is room for everyone and the good earth is rich and can provide for everyone. The way of life can be free and beautiful. But we have lost the way. Speech by Charlie Chaplin from "The Great Dictator" |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 12 2004
|
![]() dzieki za pomoc pozdro
ps wiem co to lagi ![]() |
![]() |
![]() |