|
Notki |
Niusy Nowosci z świata Tibii dostarczone przez naszych nieustraszonych korespondentów. |
![]() |
|
Opcje tematu
![]() |
![]() |
#1 |
http://tibiaspy.com
Data dołączenia: 22 07 2003
Lokacja: Opole / Głuchołazy
Stan: Na Emeryturze
Imię: Matkus
Profesja: Elder Druid
Gildia: Death Assassins
Świat: Secura
|
![]() Przez ostatnie kilka dni tibia.pl nie działała.
![]() Zespół Tibia.pl pracuje nad rozwiązaniem problemu, jednak jest to w dużej mierze nie zależne od nas. Niestety nadal nie wiemy, co było tego powodem, i nie możemy skontaktować się z naszym sponsorem i providerem, więc rozwiązanie problemu nie jest proste ![]() Przez ostatnie kilka dni dostawałem po kilkadziesiąt, a nawet kilkaset maili dziennie z pytaniem, co się dzieje. Nie byłem niestety w stanie na nie wszystkie odpowiedzieć, za co przepraszam tych, którzy do mnie pisali. Nadal jednak sam nie wiem, w czym tkwi problem, więc i tak odpowiedzi pewnie nie były by satyswakcjonujące ![]() W międzyczasie powstały 4 nowe światy Morgana i Selena W niemczcech, normalne PvP Silvera i Zanera W USA, normalne PvP Tibia.pl ma jednak nieoficjalne informacje, że jeszcze w kwietniu powstaną kolejne światy, nie wiemy jednak ile, jakie, i gdzie.
Najlepsza strona o Tibii - http://tibiaspy.com - jeśli nie znasz, to nie wiesz, co tracisz! Zarejestruj się na http://forum.tibiaspy.com - prowadź i oglądaj galerie, szukaj i udzielaj pomocy, rozmawiaj o Tibii i na każdy inny temat! Ostatnio edytowany przez MatKus - 01-04-2005 o 18:34. |
![]() |
|
![]() |
#2 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 01 2005
Lokacja: Somewhere, where I smoking ganja
![]() |
![]() a moze macie problem z serwerem? moze poraz zmienic na inny? ja do ciebie maila tez pislame ale nie odpisales chyba..
![]()
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 02 2005
Lokacja: in ur Nightmare
![]() |
![]() Wspolczucia twojej skrzynce emailowej
![]() A co do tibii.pl... rozwiazanie sie znajdzie i bedzie gucio.. czemu ja zawsze musze byc optymista? :> |
![]() |
![]() |
#4 |
Master Alucard
|
![]() To moce nadprzyrodzone!!! Mówie wam!!! To wielkie parówy z kosmosu zaatakowały serwer !!!!
![]()
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 11 2004
Lokacja: Jaworzno
![]() |
![]() Akurat jak stworzyli nowe serwery
![]() Poza tym cieszę się że już działa, bo zawsze z niej korzystam przy graniu. Oby jak najmniej takich awarii ![]()
#6 |
Użytkownik Forum
|
![]() mam nadzieje ze ten blad: "satyswakcjonujaące" to taki maly zart na prima aprilis ;] jak by bylo tego widac na stronie glownej to bym sie nie czepial xP
Pozatym, dobrze ze wrociliscie. |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 01 2005
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Larin Lurini
Profesja: Paladin
Świat: Candia
Poziom: 60
Skille: 87/74
Poziom mag.: 16
![]() |
![]() dobrze że ruszyliście ja juz miałem dość na oglądanie innych stron.
Jesteście najlepsi w swym fachu za to was cenie (i to nie są puste słowa,jestescie super)
#8 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 12 2004
|
![]() Cytuj:
@Topic Przez was moja średnia postów spadła o 0,5 posta dziennie ![]() |
|
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 06 2004
Lokacja: 19°58'E 50°05'N
Stan: Na Emeryturze
Imię: Komandor Tarkin
Świat: Secura
|
![]() Na pewno nie mam żadnych wirusów itp, a mimo to przez ten czas za każdym razem jak próbowałem wejść na tibia.pl wchodziła mi jakaś strona sex impereza
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 11 2004
Lokacja: Opole
![]() |
![]() Cytuj:
Wiesz.... teź coś takiego miałem ale tylko 1 .... myślałem że źle coś wpisałem ;/... Topic: Mam nadzieje że to się skończy (te awarje). Bo już czasem nie wiem co mam robić (nudy ![]() ![]() Powodzenia w rozwiązywaniu problemów ! |
|
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 01 2005
Lokacja: Warszawa
![]() |
![]() a mnie przezuczalo na www.www.tibia.pl.com ;/
PS przez ten czas przeglandalem inne fora i zadne nie dorownuje do forum tibi.pl ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 22 12 2004
Lokacja: Ab'Dendriel
![]() |
![]() Kiedy FACC będą mogły wchodzić na nowe światy(np.Morgana)??
|
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 12 2004
Lokacja: Lubaczów
Stan: Aktywny gracz
Profesja: Paladin
Świat: Berylia
Poziom: 60
Skille: 82/55
Poziom mag.: 16
|
![]() tez m,nie to inetresuje ale takl jak zawsze nikt tewgo niewie !!! no moze cip soft i to nie jestem, pewien ;p wpuszczaja facców dopiero jak pacci sobie lepsze lvle nabija ;[
|
![]() |
![]() |
#14 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 12 2004
Lokacja: Śrem
Stan: Niegrający
|
![]() Ja czytalem gdzies na tym forum ze od 7 kwietnia facci beda mogly wejsc na nowe swiaty.
|
![]() |
![]() |
#15 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 09 2004
Lokacja: Nowogard
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Strawhat Pirates
Świat: Pacera
Poziom: 40+
Poziom mag.: 51
![]() |
![]() Niewiem czy tylko mi ale Tibia.pl Straaaaaaaaaasznie powoli sie ładuje... avatary praktycznie wcale sie nieładuja... Kicha
![]()
#16 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 06 2004
|
![]() Mi się nie ładują żadne obrazki na forum (włącznie z emotikonami). Widzę tylko obrazki w postach (uploadowane przez usera).
EDIT: I nie przestawiliście godziny, teraz jest 13.09 ![]() Ostatnio edytowany przez Descartes - 04-04-2005 o 13:10. |
![]() |