|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 01 04 2005
Lokacja: 3miasto
|
![]() No więc tak...
Mój pierwszy post tutaj i bardzo drażniący problem... Mianowicie nie mogę wysłać tego cholernego listu... dzizys. Sprawdzałam na Chimerze (34lv)... wszystko ok... a na Jamerze (8lv) już nie mogę. :/ Hmm... może zależy to od lvla :> Po prostu nie mam zielonego pojęcia na ten temat... Głupia sprawa... Btw.świta mi coś, że taki temat już był, ale szkoda mi mojego cennego czasu ![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 08 2004
|
![]() A nam wszystkim szkoda naszego cennego czasu by odpowiadac na twoje pytanie
![]() Edit: Dobra napisz cos wiecej na ten temat, jaki list? Taki zwykly do kogos chcesz wyslac??? Ostatnio edytowany przez Luka_MM - 01-04-2005 o 17:00. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik forum
|
![]() dzięki...
Tylko ze tamten wątek był na temat parcela ![]() ![]() Miło, że w ogóle ktoś to przeczytał. _______________ Już chyba rozgryzłam problem... Typek ma w nicku coś takiego >> ' << może to jest powodem moich nieudanych prob? Ostatnio edytowany przez Torrance - 01-04-2005 o 17:13. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 02 2005
Lokacja: Czudec
Stan: Na emeryturze
Profesja: Paladin
Świat: Celesta
![]() |
![]() Mi się wydaje, że wysyłanie paczki, a listu niczym się nie różni. Ja zawsze piszę tak jak na paczce np.:
Carlin Pan Józek Rolnik Cześć Józek itp. itd. czyli treść. Zawsze dochodzi. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
The Witcher
|
![]() Cytuj:
Pan Józek Rolnik Carlin Cześć Józek itp. itd. czyli treść. Jeżeli nie możesz wysłać listu sprawdź czy napewno masz czystą kopertę ![]()
We all want to help one another, human beings are like that. We want to live by each other's happiness, not by each other's misery. We don't want to hate and despise one another. In this world there is room for everyone and the good earth is rich and can provide for everyone. The way of life can be free and beautiful. But we have lost the way. Speech by Charlie Chaplin from "The Great Dictator" |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik forum
|
![]() ajjj szczegołow się czepiacie
![]() Koperte chyba z 8 razy kupowałam ![]() ![]() 1. Kupuję ten cholerny list... 2. ...najpierw nick później miasto 3. treść... bla bla bla 4. kładę na skrzynkę i zonk... Achh widze, że nikt mi nie pomoże... zamiast przejść do sprawy to porobujecie mi wmówić, ze paczki (listu) wysłać nie potrafię ![]() Dzięki za uwagę ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
|
![]() hmmm...
Wiesz, nie chce być niegrzeczny ale zobacz czy na skrzynce czegoś nie ma ![]() Moze jagódka? ![]() Bo jak nie ma to sam nie wiem ![]()
~~Wieczny Szejk of Oldschool's maniacs~~ Jestem jaki jestem to fakt Lubie kiedy buja sie mój świat Poruszam sie raz w przód raz w tył Ja piłem, pije i będę pił Historii mojej nie pozna nikt Znów świat się buja a ja z nim To nie jest wyścig , to nie próba sił Ja piłem, pije i będę pił. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 07 07 2005
Lokacja: L-ca
Stan: Aktywny gracz
Profesja: Brak (Rookgaard)
![]() |
![]() tu chyba chodiz o to ze najpier miasto a pozniej odbiorce
czyli np. Carlin Pan Jasiu pierdzibączek ![]() |