|
Notki |
O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;) |
![]() |
|
Opcje tematu
![]() |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 09 2003
![]() |
![]() Jaka jest wasza ulubiona gazetka komputerowa. dawac odpowiedzi wg. wzoru(bedzie czytalnie)
1.a)Cd Action b) Komputer świat gry 2.poniewaz daja dobra recenzje gier. sa przejzyste i ladne to moje ulubione gazetki a takze wzor.nie trzeba robic a i b ja lubbie te dwie gazetki |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 22 02 2004
|
![]() A moje ulubione to :
Cd action czasami Cyber mycha Play :rolleyes: |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 08 2003
Lokacja: Elblag
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Brzozqs
Profesja: Paladin
Świat: Secura
Poziom: 23+
Skille: 65/50
Poziom mag.: 8+
![]() |
![]() ja tam kupuje cd action i kompyter sawiat
![]() |
#4 |
Dobo Srobo
Data dołączenia: 23 07 2003
|
![]() Nie czytam gazet komputerowych, ale ogolnie z gazet to:
Ślizg, Metal Hammer, czasem Thrash'em all |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
eX Moderator
Data dołączenia: 18 09 2003
Lokacja: Szczecin-Zdroje/Wroclaw
Imię: Gimli Ent
Profesja: Elite Knight
Gildia: Defenders of Fangorn
Świat: Azura
Poziom: 89
![]() |
![]() ja od pewnego czasu nie kupuje gazet komputerowych ( byc moze dlatego ze kiedy mam tibie, nie mam ochoty grac w single player - oprocz morrowinda of corz ) . ale dopoki kupowalem bylem snobem - czyli meczylem biedne cd action i playa ( tego drugiego wylacznie dla gier ktore w nim byly ) .
btw. ci co jeszcze czytaja gazety - sa jakies plotki o nowych dodadtkach do elder scrolls? |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 02 2004
Lokacja: Oblivion
Stan: Początkujący
Imię: Aluve
Profesja: Knight
Świat: Chimera
Poziom: 12
Skille: 41/40
Poziom mag.: 2
![]() |
![]() Najlepszy jest Komputer Świat GRY. Czasem kupuje Cd Action jak są w nim fajne pełne wersje.
Popieram gimliego syna gloina już nie powstają fajne single player. Gram jedynie w Tibie i Morrowinda. PS Nie ma żadnych plotek o wyżej wymienionej grze, a szkoda. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
CS Tibia.pl Team
|
![]() 1. Click
2. Neo+ 3. Click konsole Te magazyny kupuje, bo lubie, mają fajne recenzje. Click konsole i neo+ są wprawdize nie o kompach, ale wymieniłem ![]() co do gier singleplayer- zawsze sie coś miłęgo trafi. A jak nie to odśwież starsze gry i poszukaj. Warto naprawdę ![]() @ Gimli: Obecnie nic sie nie planuje dać do morrowinda. A masz juz wszystkie te 2 czy 3 dodatki??
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
eX Moderator
Data dołączenia: 26 09 2003
Lokacja: Fangorn Forest
Stan: Na Emeryturze
Gildia: Defenders of Fangorn
![]() |
![]() Odkąd moja ukochana gazetka zostala wygryziona z rynku (mowa o Secret Service) nie kupuje zadnej innej. Czasem czytam stare numery secreta i moje archiwalne numery Bajtka - chyba pierwsze komputerowej gazety w polsce (pisali o atari i ZX spectrum) - starzy wyjadacze pewnie wiedza o czym mowie.
BTW, jak ktos ma dostep do archiwalnych numerow Secret Service to prosze o kontakt.
2. Moderator nie myli się - moderator ma inne zdanie 3. Moderator nie obraża innych - moderator dobitnie zwraca uwagę 4. Kto przychodzi ze swoimi przekonaniami - wychodzi z przekonaniami moderatora. 5. Szanuj moda swego - możesz mieć gorszego. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
http://tibiaspy.com
Data dołączenia: 22 07 2003
Lokacja: Opole / Głuchołazy
Stan: Na Emeryturze
Imię: Matkus
Profesja: Elder Druid
Gildia: Death Assassins
Świat: Secura
|
![]() O ile mi wiadomo, nie ma na polskim rynku żadnej gazety o tematyce komputerowej (msg me, jeśli się mylę). Jest sporo magazynów, ale gazety nie ma żadnej.
Więc tak : jeśli chodzi o magazyny o grach, to: 1) Top Secret (RIP) 2) Gambler (RIP) 3) Secret Service (ale tak do numeru 20, potem już padaka była, coraz większe noobowstwo) dłuuuuga przerwa CD Action, Reset (RIP) Nie będę wymieniał tych tytułów, które mnie dobijają, bo jeszcze ktoś się obrazi (a parę widziałem tu wymieniono jako "te fajne") Co do nie-growych, to 1) Software (RIP) 2) Komputer World, Chip, PCKurier, Enter, i parę innych, zalezy czego szukam. A po za tym, to już od dana niczego nie kupuję systematycznie.
Najlepsza strona o Tibii - http://tibiaspy.com - jeśli nie znasz, to nie wiesz, co tracisz! Zarejestruj się na http://forum.tibiaspy.com - prowadź i oglądaj galerie, szukaj i udzielaj pomocy, rozmawiaj o Tibii i na każdy inny temat! |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 01 2004
Lokacja: Chrzanów
Imię: Gold Raven
Profesja: Rookstayer
Gildia: Storm (już nieistniejącą :/)
Świat: Danubia
Poziom: 49
Skille: 23/30
![]() ![]() |
![]() Kiedyś czytalem CD-ACTION, Gambler. Secret Service
![]() Teraz (od 3 lat ![]() Co do Morrowinda to oficjale dodatki chyba każdy zna: Tribunal i Bloodmoon. A nieoficjalnych dodatków i pełnych konwersji morrowinda jest na kopy - będziesz ściągał przez miesiąc i nieściągniesz jednej dziesiątej całości. EDIT: Kilka fajniejszych stronek z bazami plug-inów i modów. polskie: Adamantytowa Wieża zagraniczne: Morrowind Summit Euro-RPG Wizard's Island - duży dodatek - looknijcie w dział Graphica ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 09 11 2003
![]() |
![]() Komputer Świat Ekspert
Komputer Świat kupuje tylko czasami jak jest coś ciekawego np. o BIOS'ie albo o zarządzaniu sieciami komp.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 02 2004
|
![]() Ja kupuje Cd-action czasem kupie komputer swiat gry albo playa ale to rzadkosc
![]() |
#13 | |
Zbanowany
|
![]() Cytuj:
@Ra virr we mi nie wciskaj kita że nie ma dodatków do morrowinda ![]() @Gimli Owszem , są dodatki do morrowinda . Aktualnie : Trójca i Bloodmon. A jeżeli chcesz , bo pamieta że byl jakiś nowy , to zapraszam na strone www.morrowind.now.pl ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 08 2003
Lokacja: Kołobrzeg City
Stan: Na emeryturze
![]() |
![]() Ja juz z wiekszosci gier wyroslem i czasopisma to kupuje bardziej zaawansowane o nowinkach technicznych i oprogramowaiu:
1. Komputer swiat 2. komputer swiat expert 3. Linux magazine 4. Linux+ No i czytam (ale nie kupuje) PCWorldKomputer i Enter ale w nich wiekszosc to nudne artykuly
![]() |
#15 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 10 2003
Lokacja: Dobów Mniejszy
Stan: Niegrający
|
![]() Cytuj:
Ehhh... Gimli pytał o nowiny o NOWYCH DODATKACH, a Ra virr napisał, że nie ma żadnych plotek o NOWYCH DODATKACH.
![]() |
![]() |
#16 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 15 03 2004
![]() |
![]() a ja tam wole 2600.com i hacking.pl
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 03 2004
Lokacja: Szczecin/Kraków
|
![]() Ja kieyś czytałem Komputer Świat GRY i Top Secret (nie wiem czy to ostatnie jeszcze się ukazuje). Teraz czytam już tylko czasopisma pokroju CHIP i Komputer Świat Ekspert.
![]() |
#18 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 03 2004
|
![]() Obecnie czytam:
- chipa - clicka - i czasami komputer świat A tak przy okazji to w jakie grey gracie oprócz tibii, bo ja w nfs:underground??? |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 03 04 2004
|
![]() Nie czytam żadnych śmiesznych pisemek poświęconych grom. Kiedyś czytałem CDA, ewentualnie RESET. Obecnie czytam tylko CHIP :-) Naprawdę w moim przekononaniu pismo na wysokim poziomie, tworzone przez ludzi, którzy mają pojęcie na temat, na który się wypowiadają :-) Respect.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 01 2004
Lokacja: Lublin
|
![]() ja gazetek komputerowych nie kupuje ale lubie poczytac sobie CD Action w Leclerku
![]() |
![]() |
![]() |