|
Notki |
Potwory Wszystko o potworach. Jak się zachowują, jakie taktyki, jakie mają słabe punkty. To wszystko znajdziesz tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 01 2005
|
![]() Podobno jest taka dziura na ankrahmun, w której są tylko ghoule i szkielety. Mógłby ktoś powiedzieć mniej więcej w którym miejscu? Później już sobie znajde bo mam odkryte mapy ;]
A może jakieś inne dobre expowiska z ghoulami? Bo ghostland koło carlin prawie cały czas zajęty ![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]() Skoro masz juz mapy to sobie poszukaj. Ehh :/
|
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 01 2005
|
![]() Powodzenia w szukaniu labiryntów 20lvl knightem, labiryntów w których są shamblery, liche, vampy. Jak trafie nie na ten to mam dead na 100%. A na ghoulach lajtowo expie
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]() Powodzenia.
Też szukałem ghouli sorciem na 28, i jak to zwykle bywa wpadłem na 3 vampy i 4 shamblery i uciekłem z 4hp. Ale jednak znalazłem sam. ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 10 08 2004
Stan: Na emeryturze
Imię: Mess the Cursed
Profesja: Elite Knight
Świat: Aurea
Poziom: 46
Skille: 72/70
Poziom mag.: 5
|
![]() @Thunder87
Mnie osobiscie znane sa 3 tomby w ank, i z tymi ghulami i skeletami to tam jest roznie, zalezy jaki tomb i jaki poziom tomba, osobiscie polecam Ci tar pit tomb na pierwszym rozleglejszym poziomie w wiekszej czesci sa tam tylko ghule i skelety zas po lewej stronie jedne shambler i dalej resp 2 scarabow i jednej mumii, jesli koneicznie ci zalezy na tym moge machnac filmik o tym jak tam dojsc i przejsc sie po spawnach zebys wiedzial gdzie chodzic a gdzie nie, nie wiem czy lokalizacja tombow jest objeta tajemnica questow wiec na razie mapki nie podaje i nic nie mowie jak coz blizej chcesz wiedziec to na PW, pozdro filmik juz machnalem, mam nadzieje ze ci posluzy jakos, a tutaj link do filmiku: http://rapidshare.de/files/1166777/t..._lvl1.rec.html dodatkowo w podforum filmy zamiescilem stosowny temat z tym filmikiem takze : http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=31482 Ostatnio edytowany przez Messremb - 07-04-2005 o 14:26. |
![]() |
![]() |