|
Notki |
O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;) |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 04 2004
Lokacja: białystok
Stan: Niegrający
![]() |
![]() Tradycyjnie jak to chyba przy kazdym konkursie na moda powstawal taki temat.... Po co on sluzy? Do komentowania, kto ma waszym zdaniem najwieksze szanse, oraz ogolnie co sadzicie o konkursie......
Hmm.. a tak co do mojej osoby... nie startuje bo sadze, ze: 1. Nie ma sensu pisac zgloszenia bo i tak wiem, ze mnie nie wybiora. ![]() 2. Sa o wiele lepsze osoby na tego typu stanowisko. 3. Jestem zbyt mlody..... (lub glupi jak kto woli). #edit Amagad.... To jest naprapwde troszke za dluga..... Inaczej, sa to jedne bardziej wartosciowych osob na forum ktore moim zdaniem MAJA szanse....... - Ghost Nieudany - Tana - Gewof - Raul - Matheous - Pl - Cors Ent - Gtyk - Adolphus Elbragol Ostatnio edytowany przez Rankor - 05-04-2005 o 16:17. |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 07 2004
Lokacja: Dunno :!
|
![]() Imo Mr. hoomik ma największe szanse ;D
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 11 2003
|
![]() to ja tradycyjnie juz przyczepie sie do wszystkich "bardzo dobrych z angielskiego"... zalozymy sie, ze rozszerzonej matury z ang byscie nie zaliczyli? A skoro znacie ang b.dobrze, to przynajmniej na 5 powinniscie... Ktos chetny do batalii? No...? W domu musze siedziec, chory jestem, nie mam co robic, dajcie mi jakiegos kompetentnego przeciwnika...
Ach, jak moglem o tym zapomniec -.- Do wszystkich "wiem ze nie mam szans, ale i tak sie zglosze" - skoro czujecie, ze nie macie najmniejszych szans na wygranie konkursu, to po kiego wafla piszecie podanie? Dla "zwaly"? Ambitne... Ostatnio edytowany przez hoomik - 02-04-2005 o 19:13. |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
|
![]() Myśle że z tych osób co się zgłosiły tylko dwimenor ma szanse.
NIEMOŻLIWE TO TYLKO WIELKIE SŁOWO RZUCONE NA WIATR PRZEZ MALUCZKICH,KTÓRZY GODZĄ SIĘ Z NATURALNĄ KOLEJĄ RZECZY,ZAMIAST WYKRZESIĆ SIŁY,BY JĄ ZMIENIĆ.NIEMOŻLIWE TO NIE FAKT.TO TYLKO OPINIA.NIEMOŻLIWE TO NIE DEKLARACJA.TO WYZWANIE.NIEMOŻLIWE TO POTENCJAŁ MOŻLIWOŚCI.NIEMOŻLIWE JEST CHWILOWE. IMPOSSIBLE IS NOTHING NIEMOŻLIWE NIE ISTNIEJE |
![]() |
![]() |
#5 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 06 2004
Lokacja: 19°58'E 50°05'N
Stan: Na Emeryturze
Imię: Komandor Tarkin
Świat: Secura
|
![]() Cytuj:
@Down Ocena szkolna nie odzwierciedla znajomości języka, ciągłe klepanie tego samego materiału, itp. Podstawy angielskiego poznałem w szkole, reszte- opanowałem przy pomocy komputera. Moge to opisać tak: Potrafie się dogadać po angielsku i rozumiem co się do mnie mówi, a i znajomi nie narzekają na to co ja mówie, czasem tylko np. zabraknie mi słówka. Oceniam siebie równierz na przykładzie filmu, oglądając wiele, stwierdziłem, że jestem w stanie pisać do nich spolszczenia w postaci napisów, i j/w czasem tylko mi słówka zabraknie, dlatego dałem b.dobrze, ALE NIE BIEGLE. @Stratoos Ten pajac nie ma przypadkiem 10-12 lat? Bo w zgłoszeniu napisał 16... Ostatnio edytowany przez Dr.Unknown - 02-04-2005 o 19:45. |
|
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 04 2004
Lokacja: białystok
![]() |
![]() Drunk, ja swoich szans w ogole nie chce oceniac. Ja po prostu wiem, ze sa lepsze osoby na to stanowisko.
Hoomik, dobrze, ze pzypomniales mi sprawe z jezykiem angielskim.... Blah, to jeszcze jeden powod,dla ktorego nie chce pisac zgloszenia. Ucze sie obecnie w 1 klasie gimnazjum i z jezyka angielskiego mam ocene bardzo dobra.... Jednak chodzi o to, iz caly ogol oceniam najwyzej na ocene mierna, no moze dostateczna. |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 01 2005
Lokacja: Komórka pod schodami do nieba
Imię: Krzeslaw on Berylia
Profesja: Knight
Świat: Berylia
![]() |
![]() Wieszok na pewno i... Matheous
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 12 2004
Lokacja: Heh a co was to?
![]() |
![]() Zgłosiłem swoją osobę, tak samo jak Drunk aby potem nie żałować. Mhmhmh, wg. mnie NAJWIĘKSZE szanse ma Raul, chociaż Gonzo von Krenzel to duża konkurencja dla niego ;] (myślę że się zgłosi ;] )
#9 |
eX Moderator
Data dołączenia: 14 03 2004
Lokacja: Estadio Santiago Bernabéu
|
![]() Siema, a ja dla odmiany myślę, że największe szanse ma Raul. Pozdrawiam!
![]() De las glorias deportivas que campean por España, Va el Madrid con su bandera, limpia y blanca que no empaña. Club castizo y generoso, todo nervio y corazón, Veteranos y noveles, veteranos y noveles, Miran siempre sus laureles con respeto y emoción. ¡Hala Madrid! ¡Hala Madrid! |
![]() |
![]() |
#10 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 07 2004
Lokacja: Dunno :!
|
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
#11 |
Master Alucard
|
![]() Ja wiem kto wygra!!! Ten kto dał najgrubszą kopertę... Najwięcej t.zw. przepustek Narodowego Banku Polskiego....
![]() ![]() ![]()
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 10 2003
|
![]() Ja nie startuje, dlatego tez zycze wszystkim szczescia w tym konkursie
![]() Niech zostana wybrani najlepsi.
#13 | |
CS Tibia.pl Team
|
![]() Pozwole sobie wtrącić swoje 3 grosze...
Najlepszymi kandydatami są dla mnie (nieważne czy się zgłoszą czy nie) - Gonzo - Raul - Matheous To chyba główni kandydaci
![]() |
![]() |
#14 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 05 2004
Lokacja: ubikacja!
![]() |
![]() nie startuje gdyz nikt by mnie nie wesparl ale tak to najwiekrze szanse ma
![]() raul gonzo no i ja xP |
![]() |
![]() |
#15 |
eX Moderator
Data dołączenia: 19 10 2003
Lokacja: z zarzecza
|
![]() nie wiem czy azuwazyliscie ale gonzo nie zlozyl podania na moda
wiec jak moze modem zostac? @down tylu ilu bedzie potrzebnych ![]()
![]() Ostatnio edytowany przez MayGyver - 03-04-2005 o 10:42. |
![]() |
![]() |
#16 |
Użytkownik Forum
|
![]() A ile jest wybieranych moderatorów?
Wie ktoś?
~~Wieczny Szejk of Oldschool's maniacs~~ Jestem jaki jestem to fakt Lubie kiedy buja sie mój świat Poruszam sie raz w przód raz w tył Ja piłem, pije i będę pił Historii mojej nie pozna nikt Znów świat się buja a ja z nim To nie jest wyścig , to nie próba sił Ja piłem, pije i będę pił. |
![]() |
![]() |
#17 |
Born to Ban
Data dołączenia: 04 06 2004
Lokacja: inny wymiar
Wpisy bloga: 7
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Dwimeron de'qel
Profesja: Royal Paladin
Świat: Harmonia
Poziom: 88
Skille: 87/62
Poziom mag.: 18
![]() |
![]() @Hoomik
Masz rację, większość osób które "dogadują się" z Anglikami, mówi na poziomie "mine" "noob" "Gime this" "I bye" (Zamiast "I buy") Matura podstawowa z Anglika, to poziom 2-3 klasy gimnazjum. Rozszerzona to dodatkowe 3 lata nauki w liceum. Nikomu nie udowodnisz, że skłamał w tym punkcie(no, chyba, ze będziesz pisał do każdego przez gg po angielsku, podając się za Anglika). @powrót vavca Dzienx. Przynajmniej jedna osoba we mnie wierzy. ![]() Osobiście uważam, ze spore szanse ma Wieszok, Gonzo(o ile złoży podanie) i Raul("You are Hunted") @Kaczi Tego nikt nie wie, poza tymi co wybierają. Myśle że będzie więcej niż pięciu, ze względu na zapotrzebowanie moderatorów w dziale Multimedia.
![]() |
#18 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 06 2004
Lokacja: 19°58'E 50°05'N
Imię: Komandor Tarkin
Świat: Secura
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#19 |
Born to Ban
Data dołączenia: 04 06 2004
Lokacja: inny wymiar
Wpisy bloga: 7
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Dwimeron de'qel
Profesja: Royal Paladin
Świat: Harmonia
Poziom: 88
Skille: 87/62
Poziom mag.: 18
![]() |
![]() @Dr.Unknown
Gonzo miał tylko uprawnienie moderatorskie, jako że zajmował sie tłumaczeniem forum. Ale jako takim moderatorem nie był.
![]() |
#20 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 10 2003
Lokacja: Dobów Mniejszy
|
![]() Gonzo miał uprawnienia moderatorskie, ponieważ był liderem grupy Royal Members, ale potem zdecydowano, że liderowie grup już nie będą mogli moderować u siebie, ani nigdzie indziej, więc także Gonzo utracił swoje prawa.