|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 02 2005
Lokacja: Czudec
Stan: Na emeryturze
Profesja: Paladin
Świat: Celesta
![]() |
![]() Od razu mówię, że wpisywałem w "Szukaj" na cztery sposoby i nic nie znalazłem.
Chciałbym się dowiedzieć od czego jest Bloodherbs i ew. jak można go zdobyć. Ludzie na Trade Chacie często chcą go kupić i płacą nawet po kilka K, a ja nie wiem nawet co to jest. Ostatnio edytowany przez Kebes - 03-04-2005 o 18:42. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 06 2004
Lokacja: Wrocław
Stan: Aktywny gracz
Imię: Cos, co jesz z Sosem
Profesja: Elite Knight
Gildia: Hogwart
Świat: Kyra
Poziom: 50
Skille: XxX/xXx
Poziom mag.: 6
![]() |
![]() Nagroda z Questa koło venore służąca praktycznie do ozdoby Więcej o quescie nie powiem (qs) Ewentualnie zagadaj do mnie na priv/GG
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
|
![]() Zdaje mi się że tarcza. ( Ale może mi się źle zdawać, ja dzisiaj ciężko myśle, bo jutro szkoła :/ )
~~Wieczny Szejk of Oldschool's maniacs~~ Jestem jaki jestem to fakt Lubie kiedy buja sie mój świat Poruszam sie raz w przód raz w tył Ja piłem, pije i będę pił Historii mojej nie pozna nikt Znów świat się buja a ja z nim To nie jest wyścig , to nie próba sił Ja piłem, pije i będę pił. Ostatnio edytowany przez kaczi - 03-04-2005 o 19:16. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
eX Moderator
Data dołączenia: 14 03 2004
Lokacja: Estadio Santiago Bernabéu
|
![]() To na prawo od człowieczka:
![]()
![]() De las glorias deportivas que campean por España, Va el Madrid con su bandera, limpia y blanca que no empaña. Club castizo y generoso, todo nervio y corazón, Veteranos y noveles, veteranos y noveles, Miran siempre sus laureles con respeto y emoción. ¡Hala Madrid! ¡Hala Madrid! |
![]() |
![]() |