|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 12 03 2005
|
![]() Jak ktos mi nie kupi pacc to go moge dac do GM? i czy moge sie zalogowac na tibia.com jak mi ktos kupuje pacca(np. mam miec pacca o 21:00 to czy moge byc zalogowanym o tej godzinie i wczesniej?)
|
![]() |
|
![]() |
#3 |
Użytkownik forum
|
![]() no jak ktos mi mial kupic pacc i mu zaplacilem a on mi nie kupil to mam jakies szanse zeby GM mu dal bana?. i czy podczas tego jak on zalatwia sprawy z pacc (tzn. placi itd. ) to ja moge byc zalogowany na tibia.com?
|
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik forum
|
![]() i gdzie bedzie pisalo o potwierdzeniu pacc. gdzie trzeba kliknac itd.?
|
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 14 01 2005
Lokacja: Przemyśl
![]() |
![]() Nawet niemasz co mowic do Gm bo gm go pochwali a tobie da BANA bo neimozna kupowac pacca za kase w tibi to nie legalne!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
![]() |
![]() |
#6 | ||
The Witcher
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
We all want to help one another, human beings are like that. We want to live by each other's happiness, not by each other's misery. We don't want to hate and despise one another. In this world there is room for everyone and the good earth is rich and can provide for everyone. The way of life can be free and beautiful. But we have lost the way. Speech by Charlie Chaplin from "The Great Dictator" |
||
![]() |