|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 10 2003
![]() |
![]() Czasmi polacy zachowuje sie jak ostatnie durnie...
lootuja innych polakow,Zebraja itp.. np na securze pod depo siedzi ciagle ''lady sandrulka'' procz tego ze jedzie na mc z ''lady madziutka'' to ciagle zebra spammuje itp.. Wczoraj tez na securze koles o imieniu ''Dziwny Czrodziej'' okradl mnie,byl dobrym keolga,,porzyczal mi bohy,itp...wczoraj poprosil mnie i jednego koelsia zebysmy mu porzyczli eq do zdjecia,dalsimy mu...chcila zeby nas nie bylo widac na zdjeciu wiec zeszlimy w dol..czekamy 5 mniut,wchodzimy w gore , a tego za przeproszeniem huja nie ma..wkur******* się,dzisiaj dowiedzialem sie ze koles sprzedal konto i zalozyl nowe. Prosze was o pomoc...chcialbym dowiedziec sie jak nazywa sie jego nowa postac... PS...Ci ktorzy graja na securze,jelsi dowiecie sie co to za psotac nie kupujcie,nie sprzedawajcie mu..i poinformujcie mnie o nim... Z góry dzieki |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 09 2003
![]() |
![]() Dobry zwczyaj nie pozyczaj!
nie raz już widzialem "ej daj pochodzic w bohach" a potem logout! dałeś sie zrobić w c#$^a i tyle nastepnym razem będziesz mądrzejszy |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
eX Moderator
Data dołączenia: 18 09 2003
Lokacja: Szczecin-Zdroje/Wroclaw
Imię: Gimli Ent
Profesja: Elite Knight
Gildia: Defenders of Fangorn
Świat: Azura
Poziom: 89
![]() |
![]() re wiq : tyle ze to tamten dotad pozyczal mu BOHy
![]() byl zaufany, i nawet mu nie przeszlo przez mysl ze moze mu zabrac ten equip . |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Tibiaspy.com
Data dołączenia: 10 11 2003
Lokacja: Wrocław
|
![]() A moze hack?Czesto tak robia, niby 'zaufani koledzy" dajcie cos ponosic daj zalozyc golden arma (przyklad) i logout a potem sie okazuje ze gosc byl hacked :/
![]() |
#5 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 23 02 2004
Lokacja: Bytom
|
![]() No widziałem tą sardziulke , ciągle stała pod depo
i żebrała o ringi. No , ale nie jest tak żle z polakami. Twój kumpel Noxiru(tu mowa do Solaka),(Chyba) 42 level Royal Palek poszedł pod depo i rozdawal rzeczy (zdobyłem miedzy innymi T-Booka i kilka Broad swordów). Po tym sam się pobawiłem i rzucałem koło depo Scale armory i X bowy. Po tym jak jakiś Polak nic z tego nie zabrał to powiedział: -hi -hi -daj coś jescze -nie mam jusz nic -no daj prizzzzzzzzzzzz -no nie mam -spadaj !!! ![]() Zazwyczaj siedzą przed depo i kradną , żebrzą i spamują. Uroki Polaków P.S-muj first post ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 02 2004
Lokacja: Kraków
|
![]() No wiesz... Secura i Calmera to swiaty dla tzw. n00bów którzy sie boja pk i tych innych śmieci , wiec sie nei dziw ze cie lootuja czy spamuja...Na takimswiecie jak Nova na ktorej ja gram
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 01 2004
|
![]() Mi raz zhackowali konto i mialem takie problemy. Ludzie do mnie przychodzili z zazaleniami. Kilka osob mowilo ze ukradlem im kase ktora akuraz se na ziemi polozyli, a jeden przyszedl ze zabilem jego kumpla (ktorego w rzeczywistosci na oczy nie widzialem
![]() |
![]() |
![]() |