|
Notki |
O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;) |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 03 2004
Lokacja: Tychy
![]() |
![]() kupiłem semprona 2200+ a na komputerze pokazuje mi amd athlona xp 900 (9 razy 100) co z tym zrobić??
Nie wsadziłem go do starej płyty głównej bo kupilem nową Ostatnio edytowany przez gryzzly - 06-04-2005 o 07:26. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 09 2004
Lokacja: Węgorzewo/Gdańsk
![]() |
![]() Moze kit ci wcisneli
![]() Sproboj ustawic predkosc procka ww BIOSie. Poszukaj gdzie, bo w roznych rodzajach roznie to wyglada. Ale jak nie masz doswiadczenia w modyfikacji BIOSu lepiej popros kumpla.
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 11 2003
Stan: Niegrający
![]() |
![]() Kupiłeś sam procesor? Wsadziłeś go do starej płyty? Twoja płyta główna go nie obsługuje, musisz kupić nową.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 12 2004
Lokacja: Heh a co was to?
![]() |
![]() Oxyś ma rację, jak ja kupowałem Athlona 2000+ XP (wcześniej miałem Durona 700Mhz) to też musiałem kupować płytę główną.. ehh..... 320zl zabuliłem i mam jakąś MSI (...)
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 01 2005
|
![]() Być może wystarczy BIOS zaktualizować, wszystko zależy do producenta płyty głównej, jeśli to nie pomoże to trzeba będzie kupić nową płytę.. i pamiętaj nie byle jaką bo potem znowu będą podobne problemy
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Nieobecny.
|
![]() Najprawdopodobniej pomoże upgrade BIOS'u. Tylko ostrożnie z tym :>
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 11 2003
Stan: Niegrający
![]() |
![]() Skoro on nie wie dlaczego nie działa mu procesor na pełnych obrotach, to tym bardziej nie bedzie wiedział jak bios zaktualizować
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 09 2004
Lokacja: Warszawa
![]() |
![]() A czy gdyby jego płyta główna nie obsługiwała tego procesora to działałby mu wogule komp?
Do autora --> Gdzie kupiłeś proc? Jak na giełdzie to mogli Ci wcisnąć właśnie przerobioną wersję tego co Ci teraz pokazuje. Ja kiedys miałem podejrzenia, że mój Radeon 9700 PRO to poprostu przerobiony 9200 SE i dlatego staram się kupować sprzęt, gdzie indziej niż na giełdzie. Polecam www.proline.pl |
![]() |
![]() |