|
Notki |
Potwory Wszystko o potworach. Jak się zachowują, jakie taktyki, jakie mają słabe punkty. To wszystko znajdziesz tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 11 2004
|
![]() No wlasnie....
Vampy z DSami.... gdzie znajde pojedynczy resp, na ktorym moglbym sobie pohuntowac i jak bedzie szlo DSom z vampirem?? Czy mam brac duzo HMM, czy same summony wystarcza. Jestem sorcem na 30 lvl'u. Jesli taki temat juz byl, to sry, ale nie znalazlem. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]() Nie opłaca się huntować na pojedyńczym respie.
Spróbuj huntować na jednym z tombów na 3 poziomie. Jeśli wspomagasz hmmami, to vamp po 3 turach pada. Ale czesto trzeba je uhac, z 8 uhow na godzine czasem. Weź z 5 bp hmm i 2 bp uh i 1 bp gfb, starczy to na dość długo. |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
|
![]() @ Up:
Fajnie, tylko chodzi mi o to, żeby zminimalizować koszty polowania. Narazie pytam o pojedynczy resp, żeby zużywać jak najmniej run, bo musze wyjsc na prosta z kasa. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]() Jak chcesz wyjść na vampach na prosto z kasa?
Liczysz, ze na pojedynczym respie zdolasz wylootowac vampire shield? Czym się różni bicie 1 respu pojedyńczego przez 5 godzin, od 4 pojedyńczych respów, gdzie zabicie takiej samej ilości potrwa 1,5 godziny. Niczym, oprócz stratą czasu, czekając na resp. |
![]() |
![]() |
#5 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Jesli nie vampiry, to jakie inne potwory, ktore mozna spokojnie bic za pomoca summonow polecacie? Poza dragami oczywiscie. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 07 2004
Lokacja: Bydgoszcz
![]() |
![]() vamp zabije dsa 1 combo.....
hmmmm jakos nie sadze zeby vamp walnol za 400 a pozatym moge sie mylic ale drain chyba nie dziala na undeady |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 09 2004
Lokacja: Warszawa
Stan: Aktywny gracz
Profesja: Elite Knight
Świat: Azura
Poziom: 85
Skille: 88/85
Poziom mag.: 6
|
![]() Nie znam większej straty kasy w Tibii niż polowanie na vampach....
Jeśli chcesz naprawde zarobić dużą kase to idź na guardy!!!!
![]() |
#9 | ||
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Guest
|
![]() Na necro idzie się z 1 ds, bo i tak zwykle zabijasz go z hmm zanim landryny dojdą.
Vampir nie ma szans zabic ds nawet w 3 hitach, bo był okres gotówki, gdzie to testowałem. Na necro warto miec ponad 220% magii, żeby nie tracić bezsensownie hmmów. |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 09 2004
|
![]() mam takie pytanko co do vampów jakie mniej wiecej trzeba miec skills zeby blokowac pojedyncze vampy druidowi z ml 34 zanim sie wybierzemy to zrobi lepszy mlev moze je bic z hmm lub z sd (bogaty jest) i czy oplaca sie wogule isc ja mam 24lvl narazie 55 shieldinga ale polepsze druid ma 20lvl moze zrobic lepszy i czy op-laca sie ssumonowac 2 mino archery albo cos takiego