|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 12 2003
Lokacja: Tychy
Stan: Aktywny Gracz
Imię: ?
Świat: Kamadan!
Poziom: ?
![]() |
![]() ELLOŁ
Mam pytanko czy skille na 23 poziomie takie jak 61/44 są Słabe/Dobre/Śrenie/EXtra?? Piszcie swoje skille będzie ciekawie. Jestem Paladynkiem ![]() Jeśli już taki temat jest to przepraszam (dawno mnie nie było i proszę o wyrozumiałość) ![]()
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 02 2004
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Pan Przemocy
Profesja: Knight
Gildia: No Mercy
Świat: Calmera
Poziom: 50+
Poziom mag.: 6
|
![]() Yo
Myśle, że twoje skille są dobre. ![]() Mam palka na (dopiero) 15 lvl. ze skillami 48/40 (słabe ![]()
#3 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 22 02 2004
![]() |
![]() jezeli u driuda albo sorca to ekstra, jak pallek(domyslam sie ze palek) to raczej srednie.
Ja swoim knightem na 18lvlu mam skile 57/52 |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 01 2004
|
![]() To zależy. Są osoby, które cały czas trenują i np. mój kolega (paladyn) na 11 levelu ma skile 55/47 (coś takiego) , a ktoś ma takie na 20. Ja uważam, że Twoje skile są średnie. Ja miałem knighta na 15 levelu ze skilami 60/55. Nie były to dobre skile, ale dość długo trenowałem.
|
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 01 2004
|
![]() Fajne skille
![]() Ja mam palla na 12lvl i skille 44/35 |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 02 2004
![]() |
![]() Ja uważam że to są średnie skille
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 12 2003
Lokacja: Kalisz, Łódź
|
![]() moim zdanie dobre. czy wszyscy graja tylko po to by miec lepsze skille...przeciez to chore.jest tyle fajniejszych rzeczy do robienia od trzepania skilli (oczywiscie to tez jest potrzebne, ale bez przesady)
#8 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 02 2004
|
![]() Cytuj:
re dr omader: Co do knighta na 8 levelu z takimi skillami to wszystko fajnie,ale szkoda je stracic kiedy cie jakis pk na 20 levelu zabije(a on widzi tylko level nie skille, wiec mu niczym nie zaimponujesz ani go nei odstraszysz, a taki pall cie wypunktuje z luku albo kuszy i na tym 8 levelu go nawet nie dogonisz;]) |
|
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 09 2003
![]() |
![]() No właśnie, nie mówiac już o tym że obrażenia zależą nie tylko od skilli ale właśnie też od lvlu... moim zdaniem trzeba równomiernie trenować i zdobywać lvl... mój Royal Pally na 35 lvl ma 72/58
|
![]() |
![]() |
#10 |
eX Moderator
Data dołączenia: 26 09 2003
Lokacja: Fangorn Forest
Stan: Na Emeryturze
Gildia: Defenders of Fangorn
![]() |
![]() Starczy tego, nie chcemy tu 2 tysiecy postów o jednakowej tresci.
~close~
2. Moderator nie myli się - moderator ma inne zdanie 3. Moderator nie obraża innych - moderator dobitnie zwraca uwagę 4. Kto przychodzi ze swoimi przekonaniami - wychodzi z przekonaniami moderatora. 5. Szanuj moda swego - możesz mieć gorszego. |
![]() |