|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 02 2005
Lokacja: World of Tibia
![]() |
![]() Dzisiaj sobie grałem na pandori i jakiś typu do mnie zagadał "Guido from Pandoria". Zagadał on do mnie ze ja niby sharring account robie i bede zbanowany. Sprawdzilem na tiiba.com i ma comment God, ale nic w zadnych informacjach nie pisze ze god albo gm a jak jest w grze to pisze ze online, a gm maja zakryte. to chyba jest ouszt nie?
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 07 2004
Lokacja: Chlewice wielkopolskie
|
![]() Tak. Nigdy nie podawaj nikomu, nawet jeśli się podaje za GM'a bądź Goda, bądź nawet nim jest, nie podawaj mu ani acc#, ani hasła, ani hasła do e-maila i samego e-maila.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
eX Moderator
Data dołączenia: 13 11 2004
Lokacja: Helsinki
![]() |
![]() Jesli wiesz ze nie oszukujesz nie boj sie GMa ani Guida - oni nie czepiaja sie uczciwych.
Poza tym jak juz to powinien byc " Guido on Pandoria " - nie wysilil sie koles .. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 06 2004
Lokacja: 19°58'E 50°05'N
Stan: Na Emeryturze
Imię: Komandor Tarkin
Świat: Secura
|
![]() Oczywiście nie zapomnij zreportować oszusta.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
The Witcher
|
![]() Zwykły oszust. Prawdziwy Guido (http://www.tibia.com/community/?subtopic=character&name=Guido) .. jak widać ma wpisane w kolumnie Position : God ... a oszust to samo, ale w kolumnie Comment ... żałosne ...
We all want to help one another, human beings are like that. We want to live by each other's happiness, not by each other's misery. We don't want to hate and despise one another. In this world there is room for everyone and the good earth is rich and can provide for everyone. The way of life can be free and beautiful. But we have lost the way. Speech by Charlie Chaplin from "The Great Dictator" |
![]() |
![]() |