|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 11 2004
Lokacja: Mława
![]() |
![]() a ja was kocham (nie jestem gejem) choć tibia mi sie znudziła z deka to wiem że klimat jaki tworzy to magia..... nie jak w innych grach tu jest czadzik ,,,przedewszystkim czaczik ,polacy i to żę po zabiciu bardzo dużo sie traci i trzeba nadrobić co za sens grać gdzieś gdzie umrzesz i tracisz pare minut grania (lineage 2) i po co grać w np. mu i ciągle napieprzać expa i z nikim nawet nie pogadać to WIĘŹ ludzie i twórzcie miło atmosfere chociaż między polakami... piękne słowa achh kto by nie chciał aby polak z polakiem sie nie oszukiwali ani okradali zabijali .itp
ech ![]() ![]() ![]()
CZy afk jest zdrowe??? ---www.omen-club.com ----rulez. Nie bądźcie głupi nie grajcie w tibie Tibia ;;zabija , powoduje odcięcie od rzeczywistości, psuje rodziny, psuje kontkaty między ludzkie, psuje naszą psyhike o Qwa już wszedłem..... |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 03 2005
Lokacja: ET Server 2.60
![]() |
![]() Fajnie... no i? Jakie przeslanie tematu? bo nie rozumie, troche o co ci chodzi... -.-
![]() |
#3 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 03 2004
Lokacja: Kraków
![]() ![]() |
![]() Cytuj:
Ojej..no czasem popatrzcie na jakis temat z przymruzeniem oka. Chlopak chce sie podzielic odczuciami ![]() @ Topic Wlasciwie, to sie duzo razy zastanawialem, dlaczego wlasnie tibia mnie wciagnela a nie inne gry z hiper grafika itd. Trafiles w dziesiatke, dzieki za spokoj ducha, teraz bede mogl odpowiedziec, jesli ktos mnie zapyta ;] Edit: Tez Cie kocham ![]()
![]() |
![]() |
#4 | |
Użyszkodnik
Data dołączenia: 05 02 2004
Lokacja: Festung Breslau
Stan: Początkujący
Imię: Vanhelsen
Profesja: Druid
Gildia: Inner Circle
Świat: Auchindoun
Poziom: 80
Skille: LW/Skin
Poziom mag.: 2k
![]() |
![]() Cytuj:
![]() To prawda, w Tibii coś jest co strasznie wciąga... @up, up: Morął z tego taki, ze nawet dzięki Tibii można poznać fajnych człeków ![]() @up: Ja ci dam, On jest mój i tylko mój :> @Tar: zdradzasz mnie z Gumisiami?? ![]()
![]() |