|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
|
![]() Nie wierzyc noobom!!! posłuchajcie o to historię:
Pewndego dnia(w dzien napisania tematu ![]() az napotykam goscia palla 9lvl (moj 10 i rosnie) z bialym skullem, nic mu nie robie tylko expie. ATAKUJE MNIE! ja sie bronie 2 albo 3 gości idzie i pk mowi ze jestem THIEF (dla nie znających j. ang. złodziejem) ale nic mu nie zabralem(on nie expil i nie zabralem mu potwora) oni mu uwierzyli i walą we mniei zagradzaja mi droge ucieczki. I oczywiście mnie zabijają!!! jak zawsze wypada mi plecak i kosztowności typu hmm. CO MAM ROBIC Z TAKIMI NOOBAMI?? ale sie rozpisalem ![]() Temat pozostawiam do podobnych sytuacji i przy okazji na www.tibia.pl i na www.forum.tibia.pl (nie zmnienialem skina nie mam obrazków! co mam robic!? do adminów: prosze nie kasowac tematu (bo duzo napisalem i mnie bola rece ![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]() Ja na dzień dobry poczęstował bym go z hmm ,a jak by się nie odwalił to coś większego typu explosion.
|
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 08 2004
Lokacja: Knurów k/Gliwic
![]() |
![]() Ojeju, kosztownosci typu hmm, toz to majatek ci wypadl.
Poza tym jak cie zabil to nie byl noob tylko pk. Miales wiekszy lv, mogles sprobowac go zabic. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 08 2004
Lokacja: Knurów k/Gliwic
![]() |
![]() Jak zdazyli przybiec w kilka sekund to znaczy ze to byl "pking zorganizowany" - jeden cie bije reszta blokuje. 10 lv to nie jest duzo expa do odrabiania, a ekipunek na tym levelu nie jest zbyty cenny, wiec oczekuj ze ten temat zaraz zostanie usuniety ^~.
Po co zakladales 2 takie same tematy?... Ostatnio edytowany przez sir Tifejo - 09-04-2005 o 12:26. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 03 2005
Lokacja: Śródziemie
![]() |
![]() Jezu, widać że jesteś nowy
![]() ![]()
Imie: Knighto of Honor Świat: Inferna Miasto:kazordoon Level: 8 (rośnie) ![]() profesja: Paladyn Skille: -27 -21 shielding ![]() Magic lvl:0 ![]() ![]() Best solo: Mino Guard (jak dodać załocznik mino g??) ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | ||
eX Moderator
Data dołączenia: 14 03 2004
Lokacja: Estadio Santiago Bernabéu
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
![]() De las glorias deportivas que campean por España, Va el Madrid con su bandera, limpia y blanca que no empaña. Club castizo y generoso, todo nervio y corazón, Veteranos y noveles, veteranos y noveles, Miran siempre sus laureles con respeto y emoción. ¡Hala Madrid! ¡Hala Madrid! |
||
![]() |
![]() |