Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Forum ogólne > Inne

Notki

Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj.

Odpowiedz

Opcje tematu
stary 12-04-2005, 09:25   #1
Lotux druid
Użytkownik Forum

Lotux druid's Avatar

Data dołączenia: 26 10 2004

Domyślny Skull System ... ;> ...PytanKo

BO MAM RED SKULLA ! zartowalem...mam pytanko...Bo kumpel mi powiedział że jak zabije 3 x w tym samym dniu ( za każdym razem po zabiciu mi znika skull ) to bede miec reda ! he? to prawda ? I jeszcze 1 pytanko...Jest : "Server Shut down in 3 minutes please come back in 10 minutes"...w tym stanie nawet jesli jest pz blok to mozna sie wylogowac....gram na servie PvP i mam pytanko dotyczace tego...Jeśli zabije i bede miec skulla na 15 min, wyloguje sie i wloguje po server save to bede miec tego skula czy zniknie ?plzek pomozcie ;}
(> <)
To jest króliczek. Skopiuj go do swojej sygnaturki aby pomóc mu w zawładnieciu światem!!!

Tibia SUX ! < tak uwazalem do niedawna ... Zaczynam grac na Saphirze.
Lotux druid jest offline   Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 12-04-2005, 10:16   #2
Watto
Guest

Domyślny

Po 3 jest red skull.
Można się wylogować na krzyżykach i skullu podczas restartu, i nie będziesz miał potem skulla (białego).
  Odpowiedz z Cytatem
stary 12-04-2005, 10:59   #3
Deaf Scream
Użytkownik Forum

Deaf Scream's Avatar

Data dołączenia: 02 09 2004
Lokacja: Włocławek

Stan: Aktywny Gracz
Imię: Flaxizo
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Berylia
Poziom: 20
Skille: xx/xx
Poziom mag.: ~
Deaf Scream ma numer GG 1975803
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Lotux druid
BO MAM RED SKULLA ! zartowalem...mam pytanko...Bo kumpel mi powiedział że jak zabije 3 x w tym samym dniu ( za każdym razem po zabiciu mi znika skull ) to bede miec reda ! he? to prawda ? I jeszcze 1 pytanko...Jest : "Server Shut down in 3 minutes please come back in 10 minutes"...w tym stanie nawet jesli jest pz blok to mozna sie wylogowac....gram na servie PvP i mam pytanko dotyczace tego...Jeśli zabije i bede miec skulla na 15 min, wyloguje sie i wloguje po server save to bede miec tego skula czy zniknie ?plzek pomozcie ;}
niewiem czemu ale strona cos siada (przynajmniej mi )

co do zabicia ... na tibia com jst napisane lile osob mozna zabic w ciagu dnia /godziny niwazne cyz mas zskula czy on ci juz wczensiej zniknol jesli przekroczysz ten limit to dostaniesz reda. a jak zaczeisz kogos atakowac /zabijesz w czesie sejwa serwera to zarowno on ijak i ty mozecie sie wylogowac w tym casie..dlatego zabojstwo w czasie sejwow jest stosunkowo trudne bo ofiara jak i ty sie mozecie wylogo9wac- a po ponownym zalogowaniu kula sie nie ma (chyba ze to juz byl unjustifited na redskula i bedzies zmial redskula wtedy)
Deaf Scream jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 12-04-2005, 18:40
Gangrel
Ta wiadomość została usunięta przez $corcerer. Powód: To sie wytnie :D
Odpowiedz

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania