|
Notki |
O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;) |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 06 2004
Stan: Niegrający
|
![]() jak chcesz moge ci załatwić 2 miechy wakacji
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 01 2004
Lokacja: Tam, gdzie... Cholera. Tam, gdzie... -Dobranoc.-Powiedzial diabel.
![]() ![]() |
![]() Gdy mi sie nie chce isc do szkoly, to sobie mysle ze do szkoly z tak trywialnych powodow nie chodza takie geniusze jak zalozyciel tematu-wtedy od razu zrywam sie z lozka i ubieram...
Nigdy nie staram sie wymigac od szkoly-jestem zdrowy, ide, jestem chory-nie ide. Inna sprawa ze czesto jestem AUTENTYCZNIE chory(serio, bez udawania) gdy mi sie solidnie nie chce isc do szkoly ![]() ![]()
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 11 2003
![]() |
![]() Po prostu mówisz, że się źle czujesz i tyle. A tak po za tym to po co Ci to? Żeby mieć zaległości? Nie pójdziesz raz do szkoły, a potem się okaże, że nie znasz twierdzenia Pitagorasa.
EDIT: Jak byłem młodszy to mi się nie chciało chodzić ale teraz każda opuszczona godzina (no prawie..) to Z-A-L-E-G-Ł-O-Ś-C-I. Przypuścmy, że nie pójde do szkoły i będe grał na komputerze albo się gapił w TV dodatkowe 6 godzin, tylko po to, by kuć następne 1,5 godz tego na czym mnie nie było (no chyba, że powtórka działu który umiem).
Nie każde złoto blask odkrywa, Ani wędrowiec myli drogi, Starość dojrzała siłą bywa, Korzeni mróz nie sięga srogi. (czy ciebie chlopie cos pokopalo zeby sobie wsadzac 120kb animacje do podpisu?) Ostatnio edytowany przez Emil1 - 13-04-2005 o 22:49. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 12 2004
|
![]() trzeba miec ostro nadymione pod kopula zeby chorobe na sile wywolywac.
jak ci sie nie chce isc do szkoly to nie idz, a jak cie rodzice wyganiaja to zawsze ten czas mozesz gdzie indziej spedzic, wywolywanie choroby to najglupsze co mozesz zrobic |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 06 2004
Lokacja: 19°58'E 50°05'N
Stan: Na Emeryturze
Imię: Komandor Tarkin
Świat: Secura
|
![]() Jeśli ja nie mam ochoty iść gdziekolwiek (w tym do szkoły), to poprostu nie idę, proste? Po co wymyslać jakieś banialuki i "horoby"??
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zbanowany
Data dołączenia: 25 09 2004
Lokacja: Łódź
![]() |
![]() ja nie mowie ze niechce isc poprostu chce abyscie wyrazili wasze reflekcja spoglady
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 01 2005
|
![]() niewiem jak można zachowować ale ja mam swój sposób na oszukanie rodziców... biore termometr i tym cienszym czubkiem co powinien iść pod pache. To ja nim stukam o ręke i powoli temperatura rośnie i rośnie... u mnie to już nie działa bo matka zobaczyła że przy 38 stopniach siedze i gram na kompie
![]()
![]() |
#9 |
eX Moderator
Data dołączenia: 13 10 2003
Lokacja: Tychy
|
![]() Ja się kiedyś bawiłem termometrem, zbliżałem go nad parę gotującej się wody, jednak raz trochę przesadziłem i zbliżyłem za bardzo... Rozlana rtęć bardzo fajnie wygląda ;>
Ale ja (niestety) byłem zbyt porządny, żeby na siłę szukać usprawiedliwień od szkoły. W ogóle to moja dziewczyna chodziła do tej samej szkoły to czemu miałbym specjalnie się wymigiwać? ![]()
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 01 2005
Lokacja: Warszawa
![]() |
![]() Nie nawidze chorowac spoko caly dzien samemu siediec w domu
<dreszcze> |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 02 2005
Lokacja: in ur Nightmare
![]() |
![]() Wiesz.. jak mieszkam na 10 pietrze.. mozesz wpasc.. ^^
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Guest
|
![]() Ja w trzeciej klasie wkurzałem starszych kolegów... i mnie w śniegu natarli
![]() efekt: Dwa tygodnie choroby (zapalenie zatok ![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 08 2004
Lokacja: Neverwinter
![]() ![]() |
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
#14 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 03 2005
Lokacja: Wrzuć 2 zł a odpowiem ci ;)
|
![]() Ja się rozumiem z mojąmamą doskonale kiedy mi się nie chce-nie chodzę pozatym mam IDYWIDUALNE NAUCZANIE specjalnie. Nauczycielki przychodzą ja wstaje o 10 rano i 10 godzin mam wolnego (zalóżmy że o 8) o np dzisiaj dostałem z klasówy 5- z anglika
![]()
![]() |
#15 |
Zbanowany
Data dołączenia: 25 09 2004
Lokacja: Łódź
![]() |
![]() ja tez tak chce
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 07 2004
Lokacja: Głuchołazy
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Dziki Ryjkowiec
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Lost Warriors
Świat: Harmonia
Poziom: 117
Skille: 96/49
Poziom mag.: 19
![]() ![]() |
![]() Według mnie najlepiej namoczyć se głowe wodą i położyć się spać(jak jest w domu zimno).
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 03 2004
Lokacja: Forgotten Realms
Stan: Tutor
Imię: Val'ndar
Profesja: Elite Knight
Gildia: Great Eagles
Świat: Eternia
![]() |
![]() Ja tam nigdy specjalnie nie opuszczałem lekcji - bo po co? Potem trzeba nadrabiać zaległości jak inni mają wolne
![]() Przez kilka klas nie miałem ŻADNEJ opuszczonej lekcji, niestety trochę się ta statystyka pogorszyła =P (zaspania i choroby) ![]()
![]() |
#18 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 02 2005
Lokacja: Wrocław
![]() |
![]() Ja nie musze udawać choroby. Ja poprostu jeżdze na konkursy... (poezja, poezja angielska, piosenka, piosenka angielska, doroczny konkurs kolęd itp.) Mam turne na cały rok
![]() ![]() Pozatym: ja NIENAWIDZE chorować... |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
Nieobecny.
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |