|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 02 2004
![]() |
![]() No to tak mam pytanie kolega mi dziisja mówił ze jak ma sie dziewczyne swoja w tibi to jakies obrączki sie kupuje czy tam znajduje i sie zeni ?? czy to praffda a jak tak to czy jak bedziemy walczyc rasem to mi bedzie na pol z nią rosl poziom EXP ?? czy jak plisss napiszcie czy to wszytko glupoty czy nie ??
|
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 01 2004
|
![]() Rzeczywiscie zwiazek malzenski mozna stworzyc. Ale z tego co wiem to chyba nic nie daje. Ino tyle ze malzenstwem jestescie
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 10 2003
|
![]() Boshe ile było juz takich tematow to nie da sie policzyc.
Proponuje wpisac w okienku szukaj "sluby w tibia" lub podobnie i wszystko bedzie jasne.. ZAMYKAC TEN TEMAT! |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 12 2003
Lokacja: Tychy
Stan: Aktywny Gracz
Imię: ?
Świat: Kamadan!
Poziom: ?
![]() |
![]() ludzie chyba mąż albo żona to przecierz nie summon
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 02 2004
|
![]() Apropo sumonów...czy jak sobie sumne coś to jak bede walczyc to jemu bedzie lecial na poł ze mna exp?
|
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 02 2004
![]() |
![]() no i jeszcze pytanie jak sie ozenic ??? jak ktos moze krok po kroQ opisac bym był bardzo wdzieczny bo wczesniej bylo napisane zebym wpisał w wyszukiwarce ,,slub w tibi"" i tylko wyskaQje moj temat wiec prosze o opisanie
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
eX Moderator
Data dołączenia: 26 09 2003
Lokacja: Fangorn Forest
Stan: Na Emeryturze
Gildia: Defenders of Fangorn
![]() |
![]() To jako slowo kluczowe wpisz "ślub" - mi znalazlo chyba z 10 tematow o tym.
@MicNeo Jesli summon zabije potwora sam - dostaniesz 50% EXP. Jeśli jednak i Ty zadasz obrazenie w potwora - sumon dostanie mniej, Ty wiecej. ~close~
2. Moderator nie myli się - moderator ma inne zdanie 3. Moderator nie obraża innych - moderator dobitnie zwraca uwagę 4. Kto przychodzi ze swoimi przekonaniami - wychodzi z przekonaniami moderatora. 5. Szanuj moda swego - możesz mieć gorszego. |
![]() |