|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 01 02 2004
![]() |
![]() Witam wszystkich serdecznie. Czy zastanawialiście się lub czy zauważyliście, że gracze z pacc są bardziej hamscy, wywyższają się lub uważają nas za istoty niższe od nich. Chodzi mi o ogólne stwierdzenie bo wiem, że zdarzają się wyjątki. Co wy o tym sądzicie? Może macie innąopinie na ten temat?
P.S. Przepraszam za to jeżeli ten temat jest głupi, obraża w jakiś sposób właścicieli premium account lub powtarza sie. |
![]() |
|
![]() |
#2 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 09 2003
![]() |
![]() Cytuj:
<ogolnie temat do zamkniecia bo jest glupi i bezsensowny> U$3r |
|
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 01 2004
|
![]() Wprost przeciwnie. Bardzo czesto Facc sa hamscy dla pacc z zawisci i zazdrosci.
|
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 09 2003
![]() |
![]() Nie zauważyłem żadnego CHamstwa...
@Us3r pacc to kilka dodatkowych przywilejów? a niby jak ja mam się wbić na serwer w godzinach 14:00 - 2:00 w dniach pracy, a także w godzinach 0:00 - 23:00 w soboty i niedziele?
![]() |
#5 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 01 02 2004
![]() |
![]() U$3r pierwsze:nie zadroszcze wam choć nie mam nic przeciwko mieciu pacca.
Drugie: Napisałem, że przepraszam i nie mówię, że ktoś jest hamski, ja tylko zauważyłem, że są czasami tacy hamscy ludzie. I trzecie:Miło słyszeć takie słowa, ja tu chce nawiązać nowe znajomości a ty od razu negatywne nastawiene bo powiedziałem coś co źle zrozumiałeś, więc powtórze się bo nie chce aby ktoś mnie tu nielubiał: Przepraszam jeżeli ten temat w jakiś sposób obraża właścicieli pacca. Koniec. Temat do zamknięcia bo przywołuje na forum chaos i bluzgi. |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 12 2003
Lokacja: Tychy
Stan: Aktywny Gracz
Imię: ?
Świat: Kamadan!
Poziom: ?
![]() |
![]() hmm ludzie a może tak byscie się zastanowili nad swoim postępowaniem. Ja np osobiście jestem zazdrosny o (pacca bo kto nie jest) ale nie daje tego nikomu do zrozumienia. Pomyslcie w sposób następjuący - a moze ja kiedys bede mial pacca...? i co wtedy jak sie bedziecie zachowywali ja gralem kilka dni na postaci z pacciem ale w gruncie rzeczy nie jest to takie fajne oprcz tego ze mozesz sie wbic na Tibie o kazdej porze dnia i nocy. Wg mnie najlepiej jest sobie kupic pacca kiedy jest sie dostatecznie silnym i ma sie duzo pieniazkow tobijskich wtedy mozna skorzystac w pelni z tegoz daru. Ale fakt faktem zawsze bedzie tak ze Facc bedom aroganccy do Pacc i vice versa. Tak to już jest na tym swiecie
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 10 2003
Lokacja: Gdynia
Stan: Na Emeryturze
Imię: Mike Dragonbreath
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Arcania
Poziom: 50
Poziom mag.: 46
|
![]() Jako że jeszcze nie zamknięto tego tematu, to chciałbym wyrazić swą opinię, która brzmi:
zgadzam się z tym iż część posiadaczy pacc jest bardziej chamska i wykorzystuje swą przewagę nad innymi, co jest dość widoczne i ja facc cierpie z tego powodu lecz jest pełno facc, w tym sporo z polaków którzy po prostu są złośliwi, wredn...kradną i w ogóle sprawiają ze ta gra traci an uroku... Zatem nie należy przesądzać kto jest bardziej chamski dla kogo..i wtych i w tych szeregach znajdujemy ludzi ktorych uznajemy za fajnych i tych na których widok bierze nas obrzydzenie... Tak brzmi moje zdanie i również nie chciałbym spotkać się z atakiem w stosunku do mej osoby, jak to uczyniono wyżej, atakując zalorzyciela tematu.. Myśle że wyjaśniliśmy sobie trochę... Mam nadzieję że każdy z nas pamięta jak to jest być po obu stronach, facc i pacc aby okazać wyrozumiałość w stosunku do reszty tibiańskiej populacji |
![]() |
![]() |
#8 | |
eX Moderator
Data dołączenia: 10 09 2003
Lokacja: Fotel przed monitorem
![]() |
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 01 2004
Lokacja: Wrocław- West Coast
Imię: BURNIASTY
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: wstydze się podać
Świat: Selena
Poziom: 102
![]() |
![]() Dla mnie wyjatkami sa ci co sa hamscy.Zdecydowana wiekszosc to spoko ziomki!!!
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 10 2003
Lokacja: Pokoj
![]() |
![]() Wg. mnie pacce sa wlasnie milsze.
1) Chcialem zrobic imprezke urodzinowa w tibi. Kupilem zarcie, fajerweki (fireballe) bylo duzo napoi wyskokowych, ale niewiele osob zaproszonych pryszlo, wiec poszedlem pod depo i zaczalem zapraszac i przychodzili glownie pacce (i nie kradli zarcia, upijali sie ![]() 2) Pacca kupuje sie nie bez powodu. Osoby z paccem znaja sie na grze, raczej sa milsi
*&&&**********&&&&&&**&&& &***&********&&****&&&***& *&***&******&&******&&&***& **&***&***&&&***&&***&&&***&***&&& ***&***&&&*&&***&&***&&*&***&&&***& ****&*******&&******&&***&*******& *****&*****& &&****&&*****&*****& ******&&&&&***&&&&&&*******&&&&& |
![]() |
![]() |
#11 | |
eX Moderator
Data dołączenia: 31 07 2003
Lokacja: St-ce/Ck
Stan: Niegrający
|
![]() Cytuj:
topic: są ludzie i taborety, nie da się podzielić ich na pacc-cham // facc-ziom ![]() Masz pacca jest cham, skonczyl ci sie, jestes juz spoko. heh. bull~