|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 10 2004
|
![]() Niedawno nawalił komputer, wieć dokupił mi ojciec troche lepszego sprzętu i wgrał nowego windowsa. Jednak teraz kidy komp jest szybki, włączyłem tibie i obraz był cały rozmazany a jak wpisałem pasy to to był bardzo wolny ale tibia działa. Pomóżcie mi co mam zrobić by wszystko było tak jak kiedyś. A jak to jest tylko mały problem dla kogoś to powiem, że infe będe mieć dopiero w 2 klasie gimnazjum.
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 15 04 2005
Lokacja: Polska
![]() |
![]() może jest to wina karty graficznej ? a może odświeżania monitora?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 10 2004
Lokacja: Destabilizacja
Stan: Na emeryturze
|
![]() Ustaw na 16 bitowa paletę kolorów.
Zainstaluj nowe sterowniki do karty graficznej. Wyłacz zbedne programy dzialajace w tle. A na informatyce i tak sie nic nie nauczysz ![]()
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 03 2004
Lokacja: Tychy
![]() |
![]() a mógłbyś dokładniej opisać o co chodzi z tym "rozmazany"???
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 15 04 2005
Lokacja: Polska
![]() |
![]() albo daj nawet SS'a wtedy coś więcej będzie można stwierdzić
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 04 2005
Lokacja: Cieszyn
![]() |
![]() wiesz co to morze być z tą 16 bitową paletę, ale musisz powiedzieć co dokładnie sie dzieje bo tak to nie jestem ci w stanie pomuc
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 01 2005
|
![]() ja bym ci powiedział jedno ja mam RODEON 9600 SPAHIRON PRO (czy jakoś tak) i miałem identyczny problem... radzę wejść na stronke tej firmy jakiej masz karte graficzną i z tamtąd ściągnąć najnowsze sterowniki...