|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Zbanowany
Data dołączenia: 25 09 2004
Lokacja: Łódź
![]() |
![]() mam pytanko o ktorej jest save tzn chce domek kupic za dosc spora sume (210 k ) i niemam wiecej a konkurencja jest dosc duza... i cena narazie wynosi 180 k i chcial bym dac na ostatnio minute moje 210 k
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Master Alucard
|
![]() O 9:00 rano (sądze, ze tostary serwer-po cenie poznalem)
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
|
![]() Shinjinx:
Wystarczy w podpis spojrzeć ![]() PS: Dobrze twój nick zapisałem?
~~Wieczny Szejk of Oldschool's maniacs~~ Jestem jaki jestem to fakt Lubie kiedy buja sie mój świat Poruszam sie raz w przód raz w tył Ja piłem, pije i będę pił Historii mojej nie pozna nikt Znów świat się buja a ja z nim To nie jest wyścig , to nie próba sił Ja piłem, pije i będę pił. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 11 2003
Lokacja: mieszkanie ;>
Stan: Na Emeryturze
|
![]() niemieckie 9:00
amerykanskie 12:00 czy jakos tak ![]() @down: thx za poprawke, aa i gratz za stanowsko modka ![]() Ostatnio edytowany przez Nozuman - 17-04-2005 o 11:00. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
eX Moderator
Data dołączenia: 14 03 2004
Lokacja: Estadio Santiago Bernabéu
|
![]() @up
Ostatnio zmieniono właśnie, że te najnowsze servery (po jakimś konkretnym czasie powstania) amerykańskie mają save o 11, a niemieckie o 8. Stare wciąż tak samo, amerykańskie - 12, niemieckie - 9.
![]() De las glorias deportivas que campean por España, Va el Madrid con su bandera, limpia y blanca que no empaña. Club castizo y generoso, todo nervio y corazón, Veteranos y noveles, veteranos y noveles, Miran siempre sus laureles con respeto y emoción. ¡Hala Madrid! ¡Hala Madrid! |
![]() |
![]() |