|
Notki |
O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;) |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 09 02 2004
|
![]() każdy wie że PK to....no właśnie, ale czy przynajmniej nie mogliby mieć jednej zasady, mainowicie nie atakować ludzi do 10lvl? przecierz tacy to marne owieczki szukające swego miejsca na Mainie, i próbują związać koniec z końcem...nie powinno się dać atakować w mieście...przynajmniej tych z właśnie tak małym poziomem, bo tym sposobem CipSoft traci graczy!
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 09 2003
Lokacja: Szczecin
Stan: Niegrający
![]() |
![]() Też tak uważam! Chodźby dlatego, że wielu graczy kiedy zostają kilka razy zabici kończą grać. Tak samo było z moim kolegą - zrobił jakoś 9lvl, ale zabili go 5 razy! Wtedy zrezygnował. A skąd kto wie czy w przyszłości nie kupił by PACC ? C I Py by na tym zarobiły... Moim zdaniem powinni zrobić zakaz zabijania do ~12lvl.
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 01 2004
|
![]() )Swieta racja. Ale czsem takie n00by sa choler... wqrzajace (tchiefy, cheaterzy, tacy co wlaza na twoje expowisko) Trzeba takiego mocniej rabnac zaby zrozumial. (NightFog-nie nabijaj se tak postow
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 09 2003
![]() |
![]() Oj, nie czytało się Tibia Rules, co nie?
Przecież za zabicie postaci poniżej 10 levela dostaje się bana... tylko ktoś to musi oczywiście najpierw donieść.
![]() |
![]() |
#5 | |
Rybzor to moja dzifka
|
![]() Cytuj:
![]()
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 10 2003
|
![]() Te "ctrl+r" dla mnie moglo by nie istniec! Jak zaczynałem grac w tibie to wiele razy tam pisalem, NIGDY nie otrzymałem odpowiedzi...
A co do zakazu zabjania do 12 lvl to jestem przeciw bo by sie porobiło bardzo duzo looterow, złodzieji i innych brudasów ktorzy utrudniali by gre. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 10 2003
Lokacja: Pokoj
![]() |
![]() Cytuj:
Ja sadze, ze powinno sie zrobic, cos takiego, zeby nie mozna bylo zabijac graczy o lvl o 30% nizszym od lvl PKa, a zeby uniknac thiefow potowrow (ktos juz o tym pisal) To dac mozliwosc otworzenia tylko temu, kto zebral najwiecej expa z danego potowra.
*&&&**********&&&&&&**&&& &***&********&&****&&&***& *&***&******&&******&&&***& **&***&***&&&***&&***&&&***&***&&& ***&***&&&*&&***&&***&&*&***&&&***& ****&*******&&******&&***&*******& *****&*****& &&****&&*****&*****& ******&&&&&***&&&&&&*******&&&&& |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
eX Moderator
Data dołączenia: 26 09 2003
Lokacja: Fangorn Forest
Stan: Na Emeryturze
Gildia: Defenders of Fangorn
![]() |
![]() Cytuj:
@NightFog A co zrobic jak taki 10 lvl podchodzi i zabija Ci raty przy treningu, atakuje Twego summona, nagminnie pyta Cie "swe?, brazuca? trein?", kradnie loot, spamuje "give me something plx" albo lata z czaszka? Odpoowiem Ci - lac i patrzec czy jeszcze zyje.
2. Moderator nie myli się - moderator ma inne zdanie 3. Moderator nie obraża innych - moderator dobitnie zwraca uwagę 4. Kto przychodzi ze swoimi przekonaniami - wychodzi z przekonaniami moderatora. 5. Szanuj moda swego - możesz mieć gorszego. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 09 02 2004
|
![]() No to takich tępić, bo to jakieś oszołomy, ale nie wszyscy a po za tym nie chodzi mi tu o trening! a po za tym po co 30 lvl jakieś raty? Dla takich to cyklopy itp. Za wysokie progi na 10lvl-owca nogi!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 12 2003
|
![]() Lol to taki by siedział na 10lvl był thiefem itp.
|
![]() |
![]() |