|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 02 2005
Lokacja: World of Tibia
![]() |
![]() 1. Co to jest recorvery key i jak go zdobyć?
2. Co to jest personalise account? Proszę o jasne odpowiedzi.
|
![]() |
#2 |
Born to Ban
Data dołączenia: 04 06 2004
Lokacja: inny wymiar
Wpisy bloga: 7
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Dwimeron de'qel
Profesja: Royal Paladin
Świat: Harmonia
Poziom: 88
Skille: 87/62
Poziom mag.: 18
![]() |
![]() Jeżeli wykupisz pacc, możesz spersonalizować(presonalize account) swoje konto. W procesie tym podajesz swoje dane osobowe(imię, nazwisko, adres i datę urodzenia). Po rym dostajesz recovery key. Dzięki temu kodowi, możesz zawsze odzyskać swoje konto(nawet jeżeli skończył się pacc). W sytuacji gdy haker zmienił i hasło i adres e-mail, po podaniu rec key, nowe hasło zostanie wysłane na dowolny wybrany przez ciebie adres e-mail.
Tak więc rec kay daje ci 100% pewność, ze odzyskasz swoje konto, w przypadku haka. Pamiętaj: Rec key jest jak passy do Tibii- tylko ty możesz go znać. Edit: Kay/key...jeden diabeł ![]()
Powyższe zdanie jest prawdziwe. Ostatnio edytowany przez Dwimenor - 17-04-2005 o 10:27. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
|
![]() Dwim:
To co napisałeś zgadza się, ale popełniasz błąd językowy ( Jako modek! wstyd ![]() Nie piszę się "Kay" tylko "Key" ( czyt. ki). A tak to się wszystko zgadza.
~~Wieczny Szejk of Oldschool's maniacs~~ Jestem jaki jestem to fakt Lubie kiedy buja sie mój świat Poruszam sie raz w przód raz w tył Ja piłem, pije i będę pił Historii mojej nie pozna nikt Znów świat się buja a ja z nim To nie jest wyścig , to nie próba sił Ja piłem, pije i będę pił. |
![]() |
![]() |