|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Fallen Angel
|
![]() W którym mieście jest najlepsze pod względem ilości polaków, ludzi którzy lubią rozdawać sprzęt, dobrego expa blisko miasta(łatwego do zdobycia
![]()
![]() |
#2 |
Zbanowany
|
![]() Osobiscie najbardziej lubie Kazordoon, nie wiem czy duzo polakow albo czy ktokolwiek rozdaje itemy.
Po prostu noobow mniej niz indziej (trudno trafic?), mozna w spokoju porozmawiac, potrenowac. Do kopalni jest bardzo blisko, zasadniczo to wszedzie blisko bo Kaz jest na strodku Mainlandu ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 12 2003
|
![]() Nie zagłosowałem bo miasto nie jest jednoznacznie określone. Dla magów obu klas polecał bym na początek (gdzies do 16 lvlu) Thais, potem (gdzieś do 40) Kaz a później Edron albo Darashia.
Edit: ale to pod względem grania, na rozdających coś za darmo szansa jest wszędzie taka sama. |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 08 2003
|
![]() to bylo poruszane kilka razy, kazdy lubi inne miasto za co innego
np: w ab jest duzo polakow a ja lubie carlin bo .... bo tak , a pozatym teraz jest tam ghostlands .........
19:06 You see a middle-finger (atk:2 def:0) It is raised. |
![]() |
![]() |
#6 | |
eX Moderator
Data dołączenia: 26 09 2003
Lokacja: Fangorn Forest
Stan: Na Emeryturze
Gildia: Defenders of Fangorn
![]() |
![]() Cytuj:
![]() Dla zainteresowanych polecam opcje 'szukaj'. ~close~
2. Moderator nie myli się - moderator ma inne zdanie 3. Moderator nie obraża innych - moderator dobitnie zwraca uwagę 4. Kto przychodzi ze swoimi przekonaniami - wychodzi z przekonaniami moderatora. 5. Szanuj moda swego - możesz mieć gorszego. |
|
![]() |