|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 12 2004
Lokacja: Śrem
Stan: Niegrający
|
![]() No wiec mam kilka pytan dotyczacych tego nsposobu kupna Pacca.
1) Czy jak wypelnie forumlarz na www.tibia.com i wpisze te jakies numery karty to czy musze cos jeszcze robic czy pieniadze same znikna z konta tej karty i Facc zmieni mi sie na Pacc?? 2) Jesli musze cos jeszccze zrobic to co?? Mam jeszcze pytanie dotyczace pzelewu na konto CipSoftu. 1) Prosze o podanie mi nr. konta (jesli jeszcze cos trzeba to tez prosze o podanie, wybaczcie ale sie nie znam za bardzo) 2) Jesli przesylam pieniadze przelewem to czy musze wypelniac formularz na www.tibia.com (jesli tak to czy caly czy jakas jego czesc) i po jakim czasie od wyslania pieniedzy dostane Pacca. Z gory dziekuje za odpowiedz. @Down Szukalem, nie znalazlem. Moze jest to gdzies na forum (jak tam to prosze o podanie linka do tematu), ale mi wyszukiwarka jak wpisalem PACC znalazla 100 roznych tematow, nie zwiazanych z Premium Account. Ostatnio edytowany przez Wielki MarIuSzzo - 19-04-2005 o 16:32. |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
|
![]() Szukaj!
To Nie Boli!
~~Wieczny Szejk of Oldschool's maniacs~~ Jestem jaki jestem to fakt Lubie kiedy buja sie mój świat Poruszam sie raz w przód raz w tył Ja piłem, pije i będę pił Historii mojej nie pozna nikt Znów świat się buja a ja z nim To nie jest wyścig , to nie próba sił Ja piłem, pije i będę pił. |
![]() |