|
Notki |
O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;) |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 12 2004
|
![]() Jak sie urucahamia windows i pokazuje sie juz kursor myszki to nie wiem dlaczego ale tak jakby szukał dyskietki, to samo jak wylanczam kompa
prosze o pomoc bo mnie to dennerwuje z gory dziekuje |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 01 2005
Lokacja: W domu
![]() ![]() |
![]() Odłącz stację dyskietek i nie będziesz miał problemu. Ja już tak zrobiłem z głośniczkiem systemowym bo mi pikał jak włączałem kompa i mnie to denerwowało.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 09 2003
Lokacja: Szczecin
Stan: Niegrający
![]() |
![]() Gremlin, ale jemu pojawia się to już po załadowaniu systemu...
@topic: To jest coś w systemie... Nie wiem, ale tak powinno być ![]() Wyłącz napęd dystkietek w biosie, ale odłącz kabelkiem. Albo spod windowsa... Menedżer urządzeń ![]() Hmmm... Ale pewnie da się to w systemie zrobić inaczej. Ja nie wiem jak.
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
|
![]() tak po załadowaniu systemu jak to Gonzo Von Krenzel napisał i wlasnie dlatego mnie to denerwuje.
1.Odpalam kompa, szuka dyskietki 2.Jak juz prawie wszystko jest uruchomione tylko jeszcze ikonki sie nie pokazały, szuka dyskietki 3.Zamykam kompa, szuka dyskietki Stało mi sie tak po formacie ale dlazcego to nie wiem 1 raz takie cos mi sie zdarzyło;/ |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 07 2004
Lokacja: Chlewice wielkopolskie
|
![]() To jest śmieszne, ale wg. mojej opinii to raczej antywirus. Przynajmniej u mnie tak było. Miałem Pandę 6.0 i po zainstalowaniu nie zmieniałem ustawień, przez co właśnie wyszukiwał dyskietki zaraz po uruchomieniu i zaraz przed zamknięciem... Jak włożyłem dyskietkę, to Panda zaczęła ją skanować. No i wtedy zmieniłem ustawienia Pandy tak, żeby nie skanował automatycznie dyskietek i się 'problem' skończył
![]() @down: Naprawde? -.^ Nie wiem, co to może być, ale sądzę, że to jednak jakiś program skanuje w jakiś sposób dyskietkę. Może miałeś kiedyś antywirusa? I po odinstalowaniu zostawił jakieś pliki? Poszukaj w autostarcie, msconfig i tych wszystkich narzędziach, w których możesz znaleźć cokolwiek, co uruchamia się z systemem. Jeśli powyższe zawiedzie, to wybacz, ale też nie jestem w stanie ci pomóc. Pozdrawiam Cebix. Ostatnio edytowany przez Cebix - 21-04-2005 o 19:32. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
|
![]() nie mam antywirusa
![]() pozdro |
![]() |
![]() |