|
Notki |
tibia.pl - opinie, sugestie, błędy, itp. Tutaj możesz wyrazić swoją opinię na temat strony, wskazać błąd i zasugerować czego brakuje. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Guest
|
![]() Skateboard Maniacs- tylko deskorolka- interesujesz się deskorolką? to jest grupa dla Ciebie!
Przekonajmy doktora wielbłąda (szacun) żeby stworzył naszą grupę Nie gadać że będzie jak Oldshool maniacs bo tam o muzyce jest. Znam paru ludzi którzy się deskorolką fascynują (np. Helixaw- finger to też deska) Pozdro West side is the best! Grupa: gadamy o graffiti oraz desce. Ostatnio edytowany przez Lordek Of Rubera - 21-04-2005 o 21:20. |
![]() |
|
![]() |
#3 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#4 |
Redaktor
Data dołączenia: 16 04 2005
Lokacja: Knurów
|
![]() Eee, grupa nie wypali, za bardzo szczegolowe zainteresowanie, na tym forum znajedziesz góra 10 uzytkownikow aktywnych, ktorzy sie tym interesuja... W Oldschool'sach gada się o wszystkim co zwiazane z hip-hopem, no a deska cos tam ma do tego ;p, na przyszlosc: jak bedziesz chcial zalozyc grupe to bardziej ogolna. ;p
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 01 2005
|
![]() Ja rozumiem jeszcze rowery, bo prawie każdy ma jednoślada na pedały, ale desek nie przetrawię -.- Myślisz, że ile na forum ludzi jeździ na deskach? GÓRA 100 sztuk (no nie, więcej). A o czym będziecie gadać? Będziecvie recenzować? Pytać się, która deska lepsza? Jestem przeciw.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 10 2004
Lokacja: Wrocław
|
![]() ja jezdze na desce, slucham muzyki typu Hip Hop i wcale na grupe nie narzekam, u nas w oldschool maniacs mowimy o desce (mało), dużo o muzyce, dojdź do nas a chętnie się przyłącze do rozmowy z tobą na temat deski bo mam 3 letnie doświadczenie jak narazie
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Dobo Srobo
Data dołączenia: 23 07 2003
|
![]() Mój Boże, bardziej dennej nazwy wymyśleć się nie dało? Dlaczego te wszystkie grupy mają takie smętne nazwy (może poza 3-4ma...)
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
|
![]() czemu denna nazwa? moze rzeczywiscie jest juz jakis maniacs ale ciezko juz cos nowego wymyslec. jestem za powstaniem
a jesli szukacie czlonkow to koniecznie ja! fascynuje sie deska, niezle wyniki na skateboardzie, jeszcze lepsze w snowboardzie (2 miejsce w pewnym wyscigu)
![]() "Spójrzcie na mnie! Jestem żywym stworzeniem. Istnieję. Jednak, jak każdy z nas byłem kiedyś tylko formą energii. Wraz z poczęciem ciało wchłania tą energię. To dzięki temu żyjemy. Spójrzcie na mnie! Jestem umierającym stworzeniem. Umrę. W przyrodzie energia nigdy nie znika, a jedynie zmienia swą formę." Wejdź tu, a bardzo mi pomożesz ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 10 2004
Lokacja: Zgorzelec
Stan: Na emeryturze
![]() |
![]() Skateboarding rox!
smigam na desce pare lat, ale i tak malo umiem ![]() grupa by mi pasowala, ale nazwa... ehh czemu skateboarding maniacs? nie lepiej cos z typu skateboarder's, sk8ter's, skaters, skejci lub deskorolkowcy? <edit> hmmm... nazwa pro skaters mi sie podoba ^^
|||||||||.................... (Trwa ładowanie podpisu) \m/, Ostatnio edytowany przez CzOpKeRs - 22-04-2005 o 15:03. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
|
![]() no to czekam na grupe
![]() jesli moge cos zasugerowac to ranga wedlug mnie najlepsza by byla Sk8er/Sk8er boi/Sk8er boy, co ty na to?
![]() "Spójrzcie na mnie! Jestem żywym stworzeniem. Istnieję. Jednak, jak każdy z nas byłem kiedyś tylko formą energii. Wraz z poczęciem ciało wchłania tą energię. To dzięki temu żyjemy. Spójrzcie na mnie! Jestem umierającym stworzeniem. Umrę. W przyrodzie energia nigdy nie znika, a jedynie zmienia swą formę." Wejdź tu, a bardzo mi pomożesz ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Guest
|
![]() Nazwa: Pro Skaters
Ranga: Wallrider hmnnnn... to by było dobre |
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
|
![]() nazwa spox ale ranga...
jak dla mnie lepsze by bylo Sk8er/Sk8er boy/Sk8er boi
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Krzyżak
|
![]() Ale czemu zaraz deskorolkowcy muszą być kojarzeni z hip hopem? Grał może ktoś kiedyś w THPS? Tam leci AC/DC Iron Maiden itp. A są nawet deski z naszym ulubieńcem Eddiem! Ja też np. słucham metalu, nosze długie włosy itd a jeżdżę na desce! A nazwa do d**y...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Użytkownik Forum
|
![]() no to jak z ta grupa? bedzie czy nie? Pro skaters jest spoko ale co do rangi to Sk8er!!!
i mam taka mala prosbe: jak bedzie cos wiadomo konkretnego z ta grupa to czy moglbym zostac powiadomiony o tym, Lordek Of Rubera?
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 09 2004
|
![]() Powód edycji:
Ostatnio edytowany przez Jacko - 07-12-2011 o 02:26. |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 23 01 2005
Lokacja: Wrocław
![]() |
![]() jak ta grupa bedzie to ja chce do niej
![]() ![]() lookne jeszcze tutaj niedlugo ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 01 2004
Stan: Zbanowany
![]() |
![]() Radziłbym nie posądzać porządnych ludzi o słuchanie polskiego hip-hopu.
Ten typ muzki jak dla mnie nigdy nie osiągnie poziomu nawet niedorozwiniętego Call on Me, bo dlaczego wierszyki zakompleksionych "ziomkuf zpot blokuf w dresah" mają być lepsze od jednego wymachnięcia i tak niezbyt urodziwą dupką w klipie? Polecam oglądanie Przygód Kangurka Hip-Hopa. Nawet w najgorszej grupie społecznej znajdzie się jakieś światełko w tunelu. Większość skater'sów to po prostu buraki - z wielkim podkreśleniem słowa "większość". A co do grupy: Grupa będzie miała sens, jeżeli nie będziecie tam gadać tylko i wyłącznie o HH, w końcu są fani dechy na kółkach o innych muzycznych zainteresowaniach? Cytuj:
![]() |
![]() |
#18 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 10 2004
Lokacja: Orzesze
Stan: Niegrający
![]() |
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
#19 |
Michail Fradkow
Data dołączenia: 05 06 2004
Lokacja: Kawal drogi, nikomu nie radze isć piechotą.
Stan: Na Emeryturze
Imię: Bysiu
Profesja: Elite Knight
Gildia: Death Assassins
|
![]() @up
Bluzy z kapturami i dlugie, szerokie spodnie?
![]() |
#20 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 09 2004
|
![]() Powód edycji:
Ostatnio edytowany przez Jacko - 07-12-2011 o 02:25. |
![]() |
![]() |