|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Guest
|
![]() Tak myślę czy to tutaj, ale to nie oferta kupna, więc piszę:
Kolega mówił mi, że gdy nie mam pacc'a mogę mieć domek. Według niego można kupić od pacc'a domek. No, a według mnie to on (ten od którego kupie) będzie mógł wchodzić do tego domku, bo to on go kupił. Jak mój kolega ma słuszność, to jak jest z płaceniem i mówił mi jeszcze, że jak dopadnie mnie "śmierć" to strace klucz i rzeczy z domku do depo. Nie znam się na tych sprawach dlatego proszę o pomoc. Z góry dzięki. MaOk |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 10 2004
Lokacja: CrimCity
Stan: Na emeryturze
![]() |
![]() Bez PACC nie możesz mieć domku. Możesz wejść tylko do czyjegoś jeśli właściciel cię invitnie. Do domku nie ma klucza( LOL!!! skąd to wymyśliłeś?) Jak dedniesz to itemów nie przeniesie do depo. Opłata za domek jest pobierana automatycznie z depo w mieście w którym jest domek.
I tak na pożegnanie... SZUKAJ!!!
Smakował ci obiad? Nie wszystkich na niego stać! http://www.pajacyk.pl Wejdź tam i kliknij pajacyka przynajmniej raz dziennie, a zapewnimy jedzenie dla dzieci z domu dziecka. Ostatnio edytowany przez Plastex - 21-04-2005 o 21:08. |
![]() |
![]() |