|
Notki |
Niusy Nowosci z świata Tibii dostarczone przez naszych nieustraszonych korespondentów. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
eX Moderator
Data dołączenia: 14 03 2004
Lokacja: Estadio Santiago Bernabéu
|
![]() Niektóre części na www.tibia.com zostały zmienione. Na przykład, lista wszystkich serverów po lewej stronie strony została przeniesiona do działu Who Is Online. Dodatkowo, jeśli będziesz chciał stworzyć nową postać zobaczysz zredukowaną ilość światów do wyboru, ale wciąż będziesz mógł zobaczyć je wszystkie po jednym kliknięciu więcej. Również większość innych błędów została poprawiona.
Zostały również ulepszone servery, na których stoi www.tibia.com. Forum jest teraz na kilku serverach, dzięki czemu czytanie będzie o wiele bardziej wygodniejsze.
![]() De las glorias deportivas que campean por España, Va el Madrid con su bandera, limpia y blanca que no empaña. Club castizo y generoso, todo nervio y corazón, Veteranos y noveles, veteranos y noveles, Miran siempre sus laureles con respeto y emoción. ¡Hala Madrid! ¡Hala Madrid! Ostatnio edytowany przez Raul - 21-04-2005 o 22:50. |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 18 04 2005
|
![]() Lista zamiast lisa
A jednak byles szybszy ode mnie juz jest gut ![]() Ostatnio edytowany przez Komi - 21-04-2005 o 22:26. |
![]() |
![]() |
#3 |
eX Moderator
Data dołączenia: 14 03 2004
Lokacja: Estadio Santiago Bernabéu
|
![]() Wiem, śpieszyłem się, już wszystko poprowiałem, chciałem swój pierwszy nius dać na stronę.
![]()
![]() De las glorias deportivas que campean por España, Va el Madrid con su bandera, limpia y blanca que no empaña. Club castizo y generoso, todo nervio y corazón, Veteranos y noveles, veteranos y noveles, Miran siempre sus laureles con respeto y emoción. ¡Hala Madrid! ¡Hala Madrid! |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 08 2004
|
![]() Hmm...a powie mi ktos co strzelilo do lba cip softowi,zeby usunac liste serverow i graczy online na stronie glownej?
Moze to,ze za jakis czas tibia.com miala by 3 strony w dol? ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
|
![]() hmm .. troche nieporęczne , ale co poradze może tak będzie lepiej
![]()
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 12 2003
Lokacja: End of the World Liczba postów: 1337
|
![]() No ładnie ładnie, wzięli się do pracy Panowie.
|
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 01 2005
Lokacja: Tam, gdzie ludzie widują smoki...
Stan: Niegrający
![]() |
![]() Myślę, że te zmiany wyszły na gorsze. Zwłaszcza z listą świaów.
|
![]() |
![]() |
#8 | |
Administrator
Data dołączenia: 05 01 2004
Lokacja: Happyland :)
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: 104
|
![]() Cytuj:
Tez mi sie wzieli do roboty, taka zmiana to gora pare godzinek roboty. Bo co oni takiego zrobili? Naprawili po tylu latach wreszcie buga, z tym ze co by sie nie wybralo w statistic to zawsze i tak pokazywal sie ranking doswiadczenia, zmienili troche skrypt do wyswietlania ludzi online, teraz musza jeszcze raz kliknac. I co jeszcze? Rozlozyli forum na kilka serwerow? LOL. Dziwie sie ze tak pozno, przeciez ich forum ledwo chodzilo. Laczny czas pracy nad tym co zrobili to jak powiedzialem gora pare godzin roboty. CipSoft nigdy sie nie zmieni. To zawsze byli i beda leniwe skur... btw Gratz Raul pierwszego newsa ![]() |
|
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 11 2004
Profesja: Sorcerer
|
![]() Jak dla mnie to lista swiatow moglaby byc nadal na stronie glownej zawsze sie wchodzilo i nawet jezeli nie w celu sprawdzeniua ilosci osob to sie lookalo a teraz...
|
![]() |
![]() |
#10 | |
Redaktor
Data dołączenia: 16 04 2005
Lokacja: Knurów
|
![]() Jakby nie zrobili tego dzisiaj, to by zrobili pozniej, musialo to nastapic. W koncu doszlo by do momentu w ktorym by bylo tyle swiatow, ze sie by strona rozciagala przez nich liste, wiec good job. Zfixowali bledy? hmhm ta.. jasne... :/
Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 12 2004
Lokacja: Białystok
![]() |
![]() Dobrze wiedziec
![]() ![]()
#12 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 08 04 2005
Stan: Aktywny gracz
Imię: Fafcio
Profesja: Knight
Świat: Grimera
Poziom: 28
Skille: 73/73
Poziom mag.: 4
|
![]() ![]() jesli jakis n00b bedzie zakladac postac to najprawdopodobniej nie luknie ze sa inne pelne serwy i raczej 90 % n00bow zalozy serwa na nowym swiecie ;/ co jest niekorzyscia dla graszy na pustych serwerach. a tak jesli byla pelna lista to koles lukal bral pierwszy lepszy swiat i gral a na rooku przyzwyczail sie do kolejek wiec na mainie nie sprawia mu to problemow i koles jest zadowolony |
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 08 2004
|
![]() Up:LOL,chodzi o to,zeby ludze nie zapychali starych,i tak dostatecznie przeladowanych serverow,tylko zapychali nowe,bo po to one sa,a poza tym zobacz,stare servery pekaja w szwach,a nowe sa w miare puste,wiec wyszlo to chyba na dobre.
|
![]() |
![]() |
#14 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 06 2004
Lokacja: Torun
![]() |
![]() Jest lepiej
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 03 2005
|
![]() widzialem to i szczerze powiem ze to jest glupie tak to sie lukalo szybciej a tak za nim sie zaladuje to kilka minut poczekasz se mogli lepsze zmiany zrobic
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 11 2004
|
![]() Szczerze mowiac, to zmiana wyjdzie na dobre, tylko trzeba sie bedzie przyzwyczaic.
|
![]() |
![]() |
#17 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 14 03 2005
Lokacja: Ostróda
![]() |
![]() Mi to tam wsumie na + bo jak beda jacyś nowi to zamiast wbijać na mój ukochany serv to bedą wbijać na jakiś gdzie jest Empty... mój od 4 miechów bodajże jest jush na full.... ale zlipnili z tą lista bo zawsze wbijałem patrzyłem na secura... poniżej 800 to sie zjanuje a teras klikania od H...
|
![]() |
![]() |
#18 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 08 2004
Lokacja: Iława
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
IE -> Ulubione Opera -> Bookmarks Ja nie wiem czy stworzenie sobie szybkiego odnośnika do nawet najbardziej zakopanej strony to jakaś wiedza tajemna czy jak....
![]() |
#19 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 06 03 2005
Imię: Freekozid
Profesja: Druid
Świat: Galana
Poziom: 20
Poziom mag.: 25
|
![]() Nie wiem jak wy ale ja chcialem zrobic sobie nowa postac. Włanczam create new charekter a to mi spowrotem kaze wpisywac numer i haslo. To jest ********. Jak ktos zrobi nowa postac to mi niech powie bo po tych zmianach ja nic nie rozumiem i nie wiem jak co sie robi
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Użytkownik Forum
|
![]() Chyba cos przeoczyłem,
![]() ![]() |
![]() |