Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Forum ogólne > Inne

Notki

Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj.

Odpowiedz

Opcje tematu
stary 22-04-2005, 17:48   #1
Boximus
Użytkownik Forum

Boximus's Avatar

Data dołączenia: 25 12 2004
Lokacja: Skąd
Wpisy bloga: 1

Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Rookstayer
Świat: Celesta
Poziom: 12
Skille: 17/20
Boximus ma numer GG 3454319
Domyślny To co w grze się przydaje, czyli CIEKAWOSTKI!!

Gdybym ja umiał zamieszczać screeny...

W grze przydają się różne informacje o niektórych rzeczach. Założyłem ten temat, ponieważ nie widziałem takiego nigdzie, a napewno komuś się przyda! Moderatorzy mogliby coś o nim wspomnieć w Newsach ^.- . O co w tym temacie chodzi? Otóż jak już pisałem, w grze przydają się różne rzeczy. Tutaj możecie podzielić się z innymi swoimi informacjami na temat tibii! Proszę, na przykład co nieco o miastach, respach. Nie mówię tutaj o czymś co nazywa się QS bo wiadomo że posty z qs będą kasowane Ja bym chciał rozpocząć!

KAZORDOON
[IMG]d:\kazz\kazz.bmp[/IMG]
Hehe... screen mówi sam za siebie. Pokazałem część Kazo koło depo... Tam widzimy tabliczkę (1) na której napisane jest "The Market"... nie ma tu takiego ruchu jak np. w Carlin, ale coś można sprzedać/kupić. Idąc w górę (strzałka 2) możemy znaleźć beczki, skrzynie, pudełka i korytka . Są tam studnie i piece (trochę ognia i stół z lawą). Jednym słowem domyślam się że jest to piekarnia. W lewo (3) jest depo. Chyba każdy wie co to...? A w dół (4) jest kilka domków.

[IMG]d:\kazz\depo.bmp[/IMG]
Na rysunku pokazałem co jest w depo w kazo. To sie bardziej przyda niskim lvlom, którzy tu są pierwszy raz. Zółta pętla (1) pokazuje locker. Tu se chowasz różne rzeczy i nikt ci ich nie może wyciągnąć z tamtąd. Pętelka 2 pokazuje NPC Lokura. On sprzedaje parcele i listy. NIebieskie pętle to są poprostu śmieci... komuś była niepotrzebna Copper Shield... . Można śmieci wyrzucać do kosza (niebieski kwadrat)

Pokazałem Kazo troche od środka. Co jakiś czas będę dodawał co nieco o kazz... muszę tylko porobić trochę screenów

Ostatnio edytowany przez Boximus - 22-04-2005 o 17:49. Powód: No nie! Wiedziałem, że nie umiem zamieszczać screenów! Ktoś mi podpowie?
Boximus jest offline   Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 22-04-2005, 17:53   #2
Thomasi
Użytkownik Forum

Thomasi's Avatar

Data dołączenia: 31 07 2004
Lokacja: Warszawa

Imię: Tomasi
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Arcania
Domyślny

uwazam ze teamt ciekawoski moglby byc dobry a najlepszy bylby chyba "ciekawostki i mity o Tibi"ale do tego powinien byc osobny moderator chybaa co do topicu to opis co i gdzie jest w kazo juz byl a sadze ze cos takiego jak smietnik i depo to kazdy wie co to jest i do czego sluzynie to ze z gory mowie ze temat do dupy ale napewno uwazam ze nie powinien wygladac w taki sposob
stary 22-04-2005, 17:57   #3
Polinik
Na emeryturze.

Polinik's Avatar

Data dołączenia: 24 10 2003

Domyślny

Odpowiednie poradniki dotyczace zamieszczania screenow znajdziesz w dziale zdjecia. Jak na przyklad ten:
http://www.tibia.pl/forum/showthread.php?t=4815
Poczytaj.
Polinik jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 22-04-2005, 18:05   #4
Plastex
Użytkownik Forum

Plastex's Avatar

Data dołączenia: 14 10 2004
Lokacja: CrimCity

Stan: Na emeryturze
Plastex ma numer GG 2590440
Domyślny

Niezbyt rozumiem jakie jest przesłanie tego poradnika(?)
stary 22-04-2005, 20:57   #5
Grajper
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 17 10 2004
Lokacja: Poznań

Stan: Aktywny gracz
Imię: Dalader
Profesja: Knight
Świat: Azura
Poziom: 70
Skille: 90\90
Poziom mag.: 6
Grajper ma numer GG 4165284 Grajper ma login Tlenu grajper@o2.pl
Domyślny

a ja niezbyt rozumiem dlaczego ludzie zamieszczają takie rzeczy. ten link jest poprostu za***isty, widać że czytałeś wrzucanie zdjęć. może jesteś nowy więc napisze ci jak to robić, znaczniki masz ale... i tu odechciewa mi się pisać, wejdź do działu zdjęcia i poczytaj przyklejone

Ostatnio edytowany przez Grajper - 22-04-2005 o 20:58.
Grajper jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 22-04-2005, 21:14   #6
ripper
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 01 08 2004

Stan: Na emeryturze
ripper ma numer GG 3603576
Domyślny

To są ciekawostki? Może dla ciebie.
Chyba każdy może sprawdzić w "Mapach", a jeżeli nie może, to nie łudź się że przeczyta twój temat... Ogólnie rzecz biorąc: głupota.
ripper jest offline   Odpowiedz z Cytatem
Odpowiedz

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania