|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 01 2005
Lokacja: Somewhere, where I smoking ganja
![]() |
![]() Czy zna ktoś może miejsce z ds'em ale pojedynczym i żeby nie było to hellgate ;>.
P.S Znam miejsce z ds'em tam przy hills koło cyców i huntera ale tam się boję iść pallem bo trzeba zejść na dół myślałem zeby biegąc dookoła trumny i go nawalać ale to chyba nie wypali. Z góry dziękuję
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 03 2005
Lokacja: poznan
![]() |
![]() kolo Ab'dendriel jest wyzyna znajdziesz tam 2 lub 3 cyce huntera i 1 ds
ps. kolo domku jest wejscie do niego |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 03 2005
Lokacja: Śródziemie
![]() |
![]() Mhmhmmmm....... Idz na Fibulem tam spotkasz pojedyńczy resp dsów, ale roty cie mogą zblokować, lub jakiś n00b może ci zamknoć dojście do schodów.
Tam możesz bić je dowoli, ale weź speary i tarcze żeby nie tracić strzał na roty i orki. Na PoH są dsy, ale nie wiem czy sobie tam poradzisz ![]()
Imie: Knighto of Honor Świat: Inferna Miasto:kazordoon Level: 8 (rośnie) ![]() profesja: Paladyn Skille: -27 -21 shielding ![]() Magic lvl:0 ![]() ![]() Best solo: Mino Guard (jak dodać załocznik mino g??) ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 01 2005
Lokacja: Somewhere, where I smoking ganja
![]() |
![]() Cytuj:
@up A mógłbyś dać jakąś mapke czy cuś? ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]() Fibula ale najpierw musisz mieć klucz za 800 gp.
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 08 2004
Lokacja: Zgorzelec
Stan: Na emeryturze
Imię: Wez Nie Kozacz
Profesja: Knight
Świat: solera
Poziom: 8
Skille: zmienne
|
![]() Ghostland?
W grobowcu - tam sa tez dwa ghooule, ale mozna je zabic wzesniej, mozna biegac w okol schodow...
![]() |
#7 |
CS Tibia.pl Team
Data dołączenia: 06 09 1970
Lokacja: Gliwice
Wpisy bloga: 1
Stan: Początkujący
|
![]() Kolo thais jest dziura, tam sa minosy i orci, jak sie zapuscisz dalej masz ladne miejsce dla palke w teleporcie, na paoczatku zabijasz ze 4 ghule, a potem sam na sam wokol trumienek
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 03 2005
Lokacja: Wr0cław
Stan: Aktywny gracz
Imię: Warhammerlord
Profesja: Paladin
Gildia: Pretoria
Świat: Harmonia
Poziom: 51
Skille: 77
Poziom mag.: 15
![]() |
![]() @ ciemne dropsy: Odpada. JA tak próbowałem. DS na black hp, ja na yellow, o pół sekundy za późno krok, hit za 160+ i mnie ni ma
![]() @topic: Tak jak wyżej, ale idziesz z kumplem (high lvl plx) on ci bloczy tego pierwszego. Potem schodzisz niżej (jak na questa) i tam masz takie schody na 2 kratki. Wyciagnij sobie 1 dska i lej ![]()
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 04 2005
Lokacja: Siedlce
|
![]() W ghostlandzie, jest miejsce, taki jakby budynek czerwony na wschód GL jest miejscowka gdzie jak wejdziesz sa 2 ghule a potem idziesz troche do przzodu i jest tylko jeden DS, latwo uciec bo to wejscie po schodach
|
![]() |
![]() |