|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Guest
|
![]() Gildia Heretics z Valoria nie wiem czy jest polską gildią ale widze że są tam polacy.Nie rozumiem dlaczego tolerują by zabijano polaków.Szłem sobie na potwora i bez niczego zaatakował mnie Lycian zabił choc go prosiłem .Ja nie zabijam nikogo bo uważam że walczy się z potworami.Totalne hamstwo.Nie wiem po co grac w tą gre jak zanic cie zabiją.Znowu spadłem o lvl i to już któryś raz.Powiem krutko myślałem że na polaków można liczyc ale się pomyliłem.Cwaniacy na wyższych levelach z redskulem.Czy nikt z polaków na wysokich levelach nie może z tym coś zrobić?Czy już nawet w grze niemożna liczyc na Polaków.Jestem na 22 lvl a gdyby mnie ludzie nie zabili byłbym na przynajmniej 25 lvl.Rozumiał bym jak bym coś mu zrobił?Co to za gildia że pozwala na zabijanie za nic?
|
|
![]() |
#2 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 01 2005
Stan: Niegrający
|
![]() Ehh taka jest juz tibia na pvp, jak ci sie nie podoba to idz na non pvp.
Cytuj:
![]() I tak wogole czemu sie wszyscy czepiaja tego, ze "Polak zabil Polaka". Jakby rabal Szwedow lub Brazylijczykow to by nikt nie narzekal ![]() |
|
![]() |
![]() |
#3 | |||||
eX Moderator
Data dołączenia: 14 03 2004
Lokacja: Estadio Santiago Bernabéu
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
![]() De las glorias deportivas que campean por España, Va el Madrid con su bandera, limpia y blanca que no empaña. Club castizo y generoso, todo nervio y corazón, Veteranos y noveles, veteranos y noveles, Miran siempre sus laureles con respeto y emoción. ¡Hala Madrid! ¡Hala Madrid! Ostatnio edytowany przez Raul - 25-04-2005 o 20:28. |
|||||
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]() A co miałem zrobic jak on ma 70 lvl knait.A jeżeli chodzi o polaków to chyba powinli sobie pomagać?Po za tym ta gra chyba niej est do zabijania ludzi tylko potworów,a jeśli ludzi to po co te potwory?.
|
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 11 2004
Stan: Na emeryturze
|
![]() Swietnie, zapomniales tylko dodac zeby uczciwi polacy wysylali ci itemy bo jestes poszkodowany =]
Tak to jest w stanie wojennym, radze przeniesc sie na non-pvp jesli jestes niedorozwinietym emocjonalnie malolatem <spadl mi lvl, j***ni PK!!! wale czacha w ziemie>
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 04 2005
|
![]() Mnie tez zabil kiedys Capitan Boold byl polakiem
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 03 2005
Lokacja: Przed Sedesem w Sulu
![]() |
![]() Ja nie moge czlowieku ,jak ktos chce miec bana to logiczne ze próbuje cie zabić ,a zaloze sie ze za wielkiego lvla nie masz i nie powinieneś o co narzekac -.-.Zreszta prawie wszyscy polacy rządni krwi to H&&e i K^&3y więc o czym tu mówisz?
"I człowiek urósł i swiat ugiął się pod jego stopami ..." Ostatnio edytowany przez Valai - 25-04-2005 o 20:33. |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 07 2004
Lokacja: Bełchatów
Stan: Niegrający
Imię: Pacek man
Profesja: Brak (Rookgaard)
Świat: Julera
|
![]() uwaga bo sir tunio żuci wszystko w piz du aby cie ratować przed pk, co do heretiks nie jest to polska gildją, a poza tym oni i tak mają już kilka wojen ( chyba z new angels)
ps. nie chcesz pk idź na non pvp, albo walnij jakiś 60lvl wtedy nie bedziesz sie obawiał |
![]() |
![]() |
#9 |
eX Moderator
Data dołączenia: 14 03 2004
Lokacja: Estadio Santiago Bernabéu
|
![]() Dobra zamykam, bo znów się przerodzi na kilko stronicową rozmowe na temat "help czemu polacy biją polakóf, a glupi br i swe umiejo sie zgrac?????". Jak każdy Ci tutaj pisze. Nie podoba się? Idź na Non-PvP.
![]() De las glorias deportivas que campean por España, Va el Madrid con su bandera, limpia y blanca que no empaña. Club castizo y generoso, todo nervio y corazón, Veteranos y noveles, veteranos y noveles, Miran siempre sus laureles con respeto y emoción. ¡Hala Madrid! ¡Hala Madrid! |
![]() |