|
Notki |
Niusy Nowosci z świata Tibii dostarczone przez naszych nieustraszonych korespondentów. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Administrator
Data dołączenia: 05 01 2004
Lokacja: Happyland :)
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: 104
|
![]() Forum rozrasta się coraz bardziej i coraz więcej ludzi odwiedza www.tibia.pl
Niestety niektórzy z nich łamią regulamin tibia.pl, tłumacząc się "bo przecież nie ma nic o tym napisane"... Tak więc team tibia.pl przygotował Nowy Regulamin Forum! Jest on duzo bardziej dokladny w porownaniu do poprzedniego i zawarte są w nim zasady dotyczące nowych problemów jakie wystąpiły. Przypominam, że regulamin obowiązuje wszystkich użytkowników bez wyjątków! I wszyscy użytkownicy forum MUSZĄ się z nim zapoznać! Regulamin znajduje się tutaj. Wszelkie błędy i sugestie co do regulaminu proszę składać w tym samym temacie, w którym on się znajduje. Ostatnio edytowany przez MatKus - 26-04-2005 o 13:03. |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Redaktor
Data dołączenia: 16 04 2005
Lokacja: Knurów
|
![]() Błędy i sugestie tam? Wiec tutaj pogratuluje. Bardzo dokladny teraz regulamin, uwzglednione zostaly znaczne punkty, a nawet i blahostki. Good job for Drom, no i reszty, ktora mam nadzieje pracowala przy nim.
|
![]() |
![]() |
#3 |
Nikt ważny
|
![]() Mam nadzieję, że teraz uda nam się uniknąć nadinterpretacji ściśle określonych zasad. Pamiętajcie, że jeśli czegoś nie ma w regulaminie a powinno to zawsze to można dodać a ci, którzy błąd wskażą, będą mieli plusy a o tym się nie zapomina. Zaś ci, którzy będą wykorzystywać ten brak, szybko się przekonają, że oszustwo ma krótkie nogi.
UP: cóż trochę to wszystkim czasu zajęło choć pałeczkę trzymał dromek ![]()
Chuck Norris też gra w Tibię. On ją nawet przeszedł. /About my Retired/Order of The Dreamers/Dziedzictwo Przodków//W "Bukowej Gościenie"/Bitwa na Grunwaldzkiej/ I shall strike down upon thee with great vengence and furious anger,
those who attempt to poison and destroy my brothers. And you will know my name is the LAW when I lay my vengence upon thee! Ostatnio edytowany przez Hegemmon - 26-04-2005 o 08:06. |
![]() |
![]() |
#4 |
Nieobecny.
|
![]() Bo to ten nup trzymał w swoim poście prototyp
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Redaktor
Data dołączenia: 16 04 2005
Lokacja: Knurów
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#7 | |
Born to Ban
Data dołączenia: 04 06 2004
Lokacja: inny wymiar
Wpisy bloga: 7
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Dwimeron de'qel
Profesja: Royal Paladin
Świat: Harmonia
Poziom: 88
Skille: 87/62
Poziom mag.: 18
![]() |
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 10 2003
Lokacja: Dobów Mniejszy
Stan: Niegrający
|
![]() Ubek! Ubek!
<mod Break> Ni to ixi, ni to OmO nie wypierze tak jak Zomo. Więc strzeż się się SuPeR. </mod break>
. Ostatnio edytowany przez Dwimenor - 26-04-2005 o 16:24. |
![]() |
![]() |
#9 | |
Nikt ważny
|
![]() Cytuj:
<to niewyzwanie tylko przestroga> złam, tylko się nie zdziw za bardzo jak dostaniesz upomnienie albo ban.
Chuck Norris też gra w Tibię. On ją nawet przeszedł. /About my Retired/Order of The Dreamers/Dziedzictwo Przodków//W "Bukowej Gościenie"/Bitwa na Grunwaldzkiej/ I shall strike down upon thee with great vengence and furious anger,
those who attempt to poison and destroy my brothers. And you will know my name is the LAW when I lay my vengence upon thee! |
|
![]() |
![]() |
#10 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 09 2004
Lokacja: Węgorzewo/Gdańsk
![]() |
![]() Cytuj:
topic: bardzo dobry regulamin, chociaz mam wrazenie, ze wiele chcieliscie naciagnac. Ale widac, ze posiedzielsicie pare minutek nad tym. PS: a co z "celowymi" bledami ort?? jak chce sobie zazartowac??
![]() |
#11 |
Zbanowany
|
![]() Nareszcie zapanuje spokój i cisza.....marzenia....
Życzę powodzenia moderatorom i adminom w pilnowaniu porządku na forum, może być to ciężka sprawa. Może troche cięższe kary np. kamieniołomy. |
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 04 2005
Lokacja: Tarnowskie Góry
![]() |
![]() Mi się podoba nowy regulamin.Mam nadzieje że ułatwi to prace na forum.
![]()
#13 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 04 2005
Lokacja: Deutschland
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Avecander
Profesja: Paladin
Gildia: Fenix Squad
Świat: Arcania
|
![]() @up popieram.Napewno ułatwi prace.I ten regulamin przeczytałem , przyznam sie że starego nie czytałem xD
@Toppic Ten jest o wiele lepszy i bardźiej wirafinowany.najbardxiej mi sie podoba ze zakazano "O jestem pierwszy jupi jupi , zaraz zeedytuje".! GRATZ ! |
![]() |
![]() |
#14 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 03 05 2005
![]() |
![]() Nareszcie ten regulamn jest dopracowany nie tak jak tamten
Ale czy ktos mi powie czemu przy logowaniu do tibi mam napisane: Your IP address is benished i niemoge sie dostac ![]() moderatorzy prosze nie nie kasujcie tego komenta plz |
![]() |