|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 10 2004
Lokacja: Jaworzno
Profesja: Rookstayer
|
![]() moj koelga znalazl sposob aby wylogowalo cie z gry nawet jak masz battle.. tylko ze zanim cie wywali trzeba okolo 1 min poczekac. a wiec trzeba wyjsc po prostu przez X nawet jak cos cie atakuje to i tak wyloguje cie. sprawdzalismy to z kolega kilka razy i dzialalo.
co wy o tym sadzicie? wg mnie to jest bug. ale bardzo przydatny. np na wojnach jak masz trapa i cie koledzy z gildii uhaja to ty dajesz exita i nie padniesz ![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
|
![]() Zostajesz dalje w grze jak tak zrobisz... Poprostu bedziesz stal w bezruchu... i tak moga cie dorwac, wlasnie po to jest logout
![]()
"Nie każde złoto jasno błyszczy, nie każdy błądzi, kto wędruje, nie każdą siłę starość zniszczy, korzeni w głębi lód nie skuje, z popiołów strzelą znów ogniska, i mrok rozświetlą błyskawice. Złamany miecz swą moc odzyska, król tułacz wróci na stolicę..." J.R.R Tolkien
|
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 11 2004
Stan: Tutor
|
![]() Jesli jestes na exit to po 30 sekundach dostajesz kicka. Sa od tego oczywiscie wyjatki, np.: jesli masz pz locked to cie nie kicknie. To raczej na pewno nie jest bug, ale zamierzenie tworcow gry majace po czesci dawac troche bezpieczenstwa ludziom ktorym padnie net/prad, oraz (raczej glownie to) zeby utrudnic trening afk... Juz nie mozna trenowac na ghulu bo po 30 sekundach kick.
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 02 2005
Lokacja: Kołobrzeg
![]() |
![]() @up
Zgadzam sie, raz swoim knightem na Securze trenilem i nagle padl mi net ![]() ![]()
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 08 2004
Stan: Na Emeryturze
|
![]() To ja mam pytanie kiedys mnie kickło i godzine mnie skleton tukł!Przez godzine udało mi sie wbi i się wbilem jak miałem red hp i ded.
|
![]() |
![]() |
#6 |
Guest
|
![]() @up:
Nie mógł cię skeleton godzinę tłuc, bo on używa life drain, i padłbyś po około 1-15 minutach. Ale zdarza się, że jak ci neta odcięli to nie kicka cię z tibii, tylko jesteś ciągle online przez długi czas. |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 07 2004
Lokacja: Bełchatów
Stan: Niegrający
Imię: Pacek man
Profesja: Brak (Rookgaard)
Świat: Julera
|
![]() człowieku ale odrykcie, naprawde zadziwiające(ironia) pewno myślisz żeś ameryke odkryl, to ja ci powiem jeszcze kilka fajnych sposobów zostawiasz se postać afk nie ruszając jej z miejsca nie robiąc nic nawet nie patrzec na paski skili i co?? po 15min cie nie ma.
ps. 1 min to i tak za długo jak cie atakuje coś innego niż dwarf |
![]() |