|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
|
![]() Zobaczcie co dziś, przed chwilą dostalem
![]() Beev Ab'dendriel Congratulations your winer free premium account. You are 1 of 15 people in Morgana. For activate Premmium Account please login in winer premium account: http://.pl <---- nie wchodzic na tą stronę!! and weiting 5-15 minuts. Congratulations CipiSoft Team Jeszcze jakby bardziej znali angielski moze by ktoś uwieżyl ![]() Ostatnio edytowany przez Polinik - 27-04-2005 o 17:19. |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 03 2005
Lokacja: Przed Sedesem w Sulu
![]() |
![]() lol a to dobre.
Pozatym na tibia.xx.pl jest takie coś jak anty hack project.
"I człowiek urósł i swiat ugiął się pod jego stopami ..." Ostatnio edytowany przez Valai - 27-04-2005 o 16:14. |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 01 2005
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Larin Lurini
Profesja: Paladin
Świat: Candia
Poziom: 60
Skille: 87/74
Poziom mag.: 16
![]() |
![]() ja już dostałem chyba 4 takie listy zawsze był ze szczęsliwym numerem jak wygram to dostane pacc a jak nie to dostane kolejny nr.
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 10 2004
Stan: Na Emeryturze
![]() |
![]() I po co o tym piszesz ? Zalosna proba kradziezy konta. Trzeba byc opoznionym w rozwoju, zeby na to wejsc...
Dlatego wszyscy ktorzy piszą "chakielneli mnie, weszedlem na free pace !1", wzbudzaja we mnie szczery smiech ![]() (szkoda, ze zdarza sie to tak zadko :<) Ostatnio edytowany przez Sozemego - 27-04-2005 o 16:54. |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 01 2005
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Larin Lurini
Profesja: Paladin
Świat: Candia
Poziom: 60
Skille: 87/74
Poziom mag.: 16
![]() |
![]() teraqz se tibie włanczami widze na trade:
16:56 Sir Keny Loic: za darmo pacc wystarczy tylko wyslac swoje kody do cipsoftu na adres :cipsoftpremyy2yahoo.com