|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 12 2004
|
![]() ...że jak sie zmienia broń to później gorzej sie bije?. Np. paladyn jak biega ze sperami i sobie treni przezuci sie na jakis czas na jakas bron np. sword do trenienia shielda to jak wróci znowu do sperów to gorzej bije?(mniejsze hity,rzadziej trafia).
Tak mi ktos powiedział ale czy to prawda? pozdro |
![]() |
|
![]() |
#2 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 01 2005
Lokacja: Somewhere, where I smoking ganja
![]() |
![]() LOL, kto ci to powiedział?? Kumpel co ma 10 lvl i podnieca się, że (podobno) mąż bubble w rl to gm??
Jasne, że to nie prawda -.- EDIT: @down: Otóż wiem o co Ci chodziło w pierwszym poście i zdania nie zmienie, zresztą inni mówia to samo co ja.
Ostatnio edytowany przez Maly =] - 29-04-2005 o 12:49. |
|
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
|
![]() nie nie ma 10 levelu a wrecz ja sam tez to zauwazylem ale nie wiem czym to było spowdowane(tym co mi powiedział?) ze na duelu wale gorzej od goscia co ma kilka leveli mniej i skile gorsze.
Może sprostuje to co powiedziałem bo chyba mnie nie zrozumiałeś. Nie chodziło mi o to że na zawsze gorzej sie bije(chyba tak myslałeś) tylko przez pewien czas dopoki znowu sie "nie rozrusza" sperami. I tylko sie pytam a skoro sie pytam to nie wiem więc bez głupich komentów... |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 28 04 2005
Lokacja: Gdynia
![]() |
![]() Takie cos istnieje tylko w czyjejs wyobrazni ... btw niewidzialem jeszcze na ten temat zadnych teori .. o ile sa !?
|
![]() |
![]() |
#5 |
Fallen Angel
|
![]() Tibia jak wszytkie programy musi byc opisana za pomoca jakiegos wzrou matematycznego(tzn. dzialania w niej). To znaczy ze istnieje wzroz liczacy obrazenia ktory bez zmiennych itp. wyglada tak: Skill+atak broni-def. przeciwnika=obrazenia. Oczywiscie jest to tlyko bardzo ogolnie ale mniej wiecej tak to wyglada. Skill zatem nie zmienia sie jesli przezucamy sie z innej broni na stara, czyli wartosc rownania jest taka sama jak wczesniej
#6 |
Użytkownik Forum
|
![]() up:
ta odpowiedź mi wystarcza dzieki ;] pozdro |
![]() |