|
Notki |
Zdjęcia Podziel się z innymi wszystkimi swoimi najlepszymi momentami z Tibii. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 10 2004
|
![]() Cześć Wszytkim.
![]() Zapewne głąbicie po co założyłem ten temat. Otóż kolesia jakiego spotkałem kiedyś w chacie opowiedział mi o wszytkim i chciałby się z Wami podzielić. ![]() 1.Treść rozmowy z szefem zarządzania Afekerów (ma Zrobić 200 bp uhów dla jakiegos 120 + ) ![]() Mały komentarz : Otóż ,gdzie stali afekerzy nikogo nie było oprócz właśnie afekerów. ![]() Dziwne skąd on wiedział że tam stałem??? 2.Oto lista Afekerów,którzych zabił taki sobie koleś (Wielki go nie zna..) ![]() 3.Tutaj jak widać miejsce afekerów: ![]() 4.Wyzywanie,pytania i groźby... ![]() ![]() 5.To foto przedstawia locik z tych afekerów ![]() ![]() 6.Groźby dzień po tym... (niewinne i bez podstaw ![]() ![]() ![]() 7.I to koniec ![]() ![]() Oto jest prawie cały dowód bez kilku filmików. ![]() Jeśli chcecie wspomuc Wielkiego i udupić tych aferów (przepraszam za udupić) gadajcie i piszcie jak może on coś zrobić przeciwko nim. ![]() Ostatnio edytowany przez Nevemu - 29-04-2005 o 13:15. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 02 2004
Lokacja: Kraków
Stan: Niegrający
![]() |
![]() GZ Lootu, tępić Afkerów !!
![]()
do you think it was you who decided to come here ? do you think it is you who makes the choises in your life ? do you really think it matters what you think ? it was destiny's path which brought you here... without knowing it you have been chosen to witness this gathering of 25 thousands infected souls... tonight you will learn about the ways of destiny's path... after this your life will never be the same... WWW.OVERBIZZ.INFO |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 04 2004
|
![]() Gratz!! tylko tak dalej
![]() Mnie takie dau** nie obchodza... chyba mam juz 100 huntów i ani razu nie dedlem przez nich ![]() P.S. Na szczescie gram na Secuze Non-Pvp ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 09 2004
Lokacja: Dąbrowa Górnicza
|
![]() no i? koles moze tam stal jednym druidem a inni kolesie to przypadkowi gracze. a najprawdopodobniej te wszystkie druty to jego chary i na mc jechal. i co z tego? zamiast zabijac mogles najpierw zreportowac. teraz masz mu placic i teraz report nic nie da.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
|
![]() Tylko fajnie ,że Gma się zjawił.Wielki czekał od 17-3 w nocy. A o 19 się wnerwił jak mówił.A pozatym ta masowa produkcja nadal działa ...
![]() A można czekac i czekać....Nawet na zdjęciu widać,że Wielki ma otwarte Report... ![]() Ostatnio edytowany przez Nevemu - 29-04-2005 o 14:22. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 08 2004
Lokacja: Gdańsk
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Elite Knight
Świat: Harmonia
Poziom mag.: 8
|
![]() Cytuj:
A filmik o mordowaniu tych afkerów jest już na forum. Tym co się szukać niechce podaje linka http://rapidshare.de/files/1451670/Druidsafk.rec.html |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zbanowany
Data dołączenia: 31 10 2004
Lokacja: O taaaaaaaam ->
|
![]() Gratz :')
Ale czekam na coś z Aldory ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 28 04 2005
|
![]() Malo co z tych tekstów zrozumiałem ale powiem jedno że afking nie jest nielegalny czyli wolno afkować, tylko nie można używać macra na afkingu..
Miałem jedno zetkniecie z tutorem który dojrzał ze mną 2 graczy, robiacych uhy, nie odpowiadajacych na "hi" etc. Później przyszedl Gm.. I sam tutor powiedzial ze afking jest legalny, więc czekaliśmy na "adura vita" uhmakerów. Jednak i wtedy nie bylo żadnej odezwy.. więc łatwo sie domyslec ze były bany. Aha jeszcze jedno.. jak "Kulusu" zabił conajmniej 10 graczy, jeśli po bodajze szesciu w jednym dniu jest ban? Czekam na odpowiedź. Jak sie w czymś myle to nie wyzywajcie mnie ![]() Ostatnio edytowany przez Ris - 29-04-2005 o 15:23. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 04 2005
|
![]() Widze na focie 8 dedów
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 12 2004
|
![]() zabiłbym wszystkich bez wachania
![]() nie jest wcale ważne jakich ma ta "ferma" protektorów wszyscy mają być równi !!! i na tych samych prawach !!! jeszcze niedawno na kontach postaci "Thorleif Trollhammare" i "Torkel Trollhammare" można było zobaczyć po 10 i 7 druidów ![]() teraz chyba są hidden ![]() dziwi mnie głupota tych ludzi... przecież jak na tym samym koncie działa 7-10 postaci to chyba wiadomo co to jest dziwi mnie też że Gm nic nie widzą, nic nie słyszą.... ci druidzi na bank tam są ! xD Ostatnio edytowany przez dobry barbarzyńca - 29-04-2005 o 18:26. |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 03 2005
Lokacja: Łódz
Stan: Aktywny gracz
Imię: Tajne
Profesja: Royal Paladin
Gildia: SHADO SOULS :D
Świat: Vlaoria rox :D
Poziom: 36
Skille: 71/51:/
Poziom mag.: 15
|
![]() a jeśli ktoś by był łaskawy to niech powie jak tam wejść bo kombinuje już z tydzień i nie wiem prosze powiedzci
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 23 04 2005
|
![]() Hmn.....Ta miejscowka jest niedaleko trollcave w thais.Sam nie wiem jak tam wejsc.Wiem ze stamtad mozna zejsc na komore z rotwormami ale wyjsc po parcelach sie nie da.Chyba PACC moze levitate uzyc i wtedy wejdzie.A druga droga to przez taki pokoik z warriorami ale te drzwi sa zamkniete.Nie wiem ale tam chyba tylko Postmani moga wchodzic
|
![]() |
![]() |