|
Notki |
Potwory Wszystko o potworach. Jak się zachowują, jakie taktyki, jakie mają słabe punkty. To wszystko znajdziesz tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 01 03 2004
![]() |
![]() Musze zabić 3 tw stwory w recz jestem zasłaby wiec zostaja mi runy. Jakie runy w iajkiej ilosci musiałbym zabrac zeby je zatłuc. moj mlvl wynosi 3 i na szybki wzrost jego nie licze bo jestem paladynem
|
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 08 2003
![]() |
![]() MUSISZ ZABIC 3 DWARFY GUARDY Z 3 MLVL?
i sie pytasz co powinienes zabrac???? To hyba jasny hmm nic innego nie mozesz tylko z tego mozesz sztrzelac A pozatym on cie dogoni wezmie na 1 cios |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 02 2004
|
![]() Najlepiej to wogóle tam nie idź. A jak chcesz isć to weźze 2bp uh hmm i jakies gfb
|
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 08 2003
![]() |
![]() Następny ?
On ma 3LVLMagic NIE MOZE UZYWC UH A ZRESZTO TO MU NIC NIEDA BO GUARD GO NA 1 CIOS WEZMIE |
![]() |
![]() |
#5 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 08 2003
![]() |
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik forum
![]() |
![]() Małe sprostowanie na jeden cios mnie Guard dwarf nie weźmie ponieważ jestem paladynem. Musze je przejść a w ręcz im nic nie robie tylko one mi a jak 3 mnie naraz dopadną to błyskawicznie mi energia schodzi
|
![]() |
![]() |
#7 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 10 2003
|
![]() Cytuj:
![]()
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 02 2004
Lokacja: Jaworzno
![]() |
![]() Ja jak gralem palkiem to najpierw trenowalem do skilli okolo 50/40
Radze ci isc na cycki z łukiem jesli masz dobre skille a jak nie to polaz na trolle ze spirami na max def albo z kims trenuj i ternuj odrazu mlvl zeby uzywac UHy |
![]() |
![]() |
#9 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 02 2004
Lokacja: Dębowy Zagajnik
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 12 2003
|
![]() Dwarf Guard to ciota.Ma tylko dobry def no i troszke ataq.Ale jak dogoni to wali mocno nawet bardzo mocno.
![]() (nieszwedaj sie po kopalniach) |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 02 2004
|
![]() jak ty masz 3 mlvl to masz gora 20 normalny i chcesz pokanac 3 guardy , pewnie jeszcze pod sama dziura stoja to sie moze szybko deadem zakonczyc nie radze
#12 |
Użytkownik forum
![]() |
![]() NIezupelnie. Stoja za zamknietymi dzwiami do ktorych mam klucz. No a jak sa zamkniety dzwi to cos tam musi byc cennego weic na przeszkodzie stoja tylko te 3 dwarf guardy
|
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 08 2003
|
![]() to jest droga do skarbca w kazoo ale do niego i tak sie nie dostaniesz
19:06 You see a middle-finger (atk:2 def:0) It is raised. |
![]() |
![]() |
#14 |
Użytkownik forum
![]() |
![]() Ale dlaczego??? Mam przeciez klucz
|
![]() |
![]() |
#15 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 02 2004
Lokacja: Bełchatów
|
![]() zanim dotkniesz gurda You are dead. takie jest moje zdanie bez uhs no masz nawet po co isc
Zyjesz tak jak chcesz nikt ci w tym nie ma prawa przeszkodzic......kochasz osobe ktura ciebie tez kocha.......masz wrogów kturzy cie nienawidza i ty ich tez.......uczysz sie kochac a także rozczarowywac........ |
![]() |
![]() |
#16 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 10 2003
|
![]() Klucz 3801, który masz, otwiera tylko te drzwi za którymi są 3 guardy, po ich zabiciu dochodzisz do skarbca ale tam tylko popatrzysz, nie wejdziesz bo są to zamnknięte drzwi do których klucz nie istnieje :O
Jeśli się mylę to są to i tak drzwi w stylu "dostań się najpierw do knight watch tower, to pogadamy" ![]()
#17 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 02 2004
Lokacja: Łódź
|
![]() Ja ci pomoge tylko powiedz gdzie
#18 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 06 2005
Lokacja: Far, far away...
Stan: Aktywny gracz
Świat: Nebula
|
![]() A ja powiem tylko tyle:
15:02 You lose 90 hitpoints due to an attack by a dwarf guard. hit za 90hp to nie jest malo wiec lepiej sobie odpusc guardy pozatym 3 mlvl - zalosne -.- idz lepiej trenuj a nie juz swiat chcesz podbijac ![]()
#19 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 03 2005
Lokacja: Carlin
![]() |
![]() Nie jestem pewien ale jesli guardy nieprzesuwajua parceli wystarczy sie zabarykadowac i z luku,kuszy walic
![]() a po drugi 3 m lvl palek ma na ok 10 zwyklym czy cos obok tego powiedz nam jakie masz skille bo jezeli slabe t bedziesz nawet dlugo je klepal
#20 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 11 2004
Stan: Tutor
|
![]() Kolejny geniusz odswiezyl temat z przed prawie 20 miesiecy -.-