|
Notki |
Zdjęcia Podziel się z innymi wszystkimi swoimi najlepszymi momentami z Tibii. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 12 2004
Lokacja: Piła
![]() |
![]() Taka tam ekipka wybrala sie na Poha i OF.
W jej sklad wchodzą : Xapis - najweikszy noob jakiego swiat wydal (niby bloker <lol2>) Master Tedi - Ja , czyli sorcerer Keka Pall - pozyczylem royowi pala mego lecz on musial spier*** jego ![]() Kari of blank squad - taki tam noobek ![]() Nizuwobo - hyh szkoda gadac , druid Walek Pila - wrocil do ab jush po pohu , next noob druid ![]() Berbon of blank squad - tesh ab go witalo po pohu , paladin Znacie ekipe wiec czas poogladac ss'ki ![]() Zaczynamy od Poha : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Tera troche z OF : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Nieszczesliwy traf sprawil , ze przezucily sie na mnie 2 lidery i 2 zerki przez co padlem , nawet nie zdazylem jush uzyc 2 exury vity. Tak jak i ja padl kari oraz nizuwobo. Knight ppedal przezyl i za***al to co nasze , stracilem z 15k , ale nie podlamalem sie i gram dalej. Jak narazie nie planuje chodzic na Poha ani Of , moze niedlugo sie wybiore na pojedynczy resp gs'a z kumplem blokerem ![]() PS. Comment PLS ![]()
Profesja : Sorcerer ![]() Nick : Master Tedi ![]() Level : 30 ![]() Magic level : 42 ![]() World : Secura ![]() Ostatnio edytowany przez Masterusz Tedeusz - 30-04-2005 o 10:34. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 11 2004
Lokacja: Wroclaw
Stan: Aktywny gracz
Imię: Sir mapes
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Vampires Brotherhood
Świat: Lunara
![]() |
![]() Najs, niezla wyprawa, ile osob dednelo i ile uhow zeszlo?
Robisz błędy? Nie potrafisz napisać wyrazu "góra" poprawnie? Cały czas wykręcasz się "że nie musisz pisać poprawnie bo nie umiesz?" Zainstaluj FireFox'a 2 a może w czymś Ci pomoże -.-' http://www.mozilla-europe.org/pl/ |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 08 2004
Lokacja: gdzies w polsce
Stan: Aktywny gracz
Profesja: Brak (Rookgaard)
Świat: Titania
Poziom: 7
![]() |
![]() fajne fotki i mc......
![]() |
#4 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 10 2004
Lokacja: CrimCity
Stan: Na emeryturze
![]() |
![]() Cytuj:
@topic Za dużo podobnych zdjęć
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 11 2004
Lokacja: Wrocław
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Pusta Mozgownica
Profesja: Paladin
Świat: Refugia
Poziom: 32
Skille: 70/56
Poziom mag.: 11
|
![]() A nie mogłeś zamiast zdjęć dać filmu w TibiCAMie??? Widać, że miałeś go uruchomionego, a film oglądałoby się dużo łatwiej i przyjemniej, niż screeny...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 04 2005
|
![]() We all like MC -.- . Taki exp jest nieopłacalny
![]()
![]() |
#7 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 11 03 2005
Lokacja: olsztyn
![]() |
![]() @Plastex
gdzie mc? na pasku zadan mc... |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 25 04 2005
Lokacja: Rumia-Thais/Carlin-Inferna
|
![]() Ładne screeny.
Fajny ded, słaby bloker. Jak odpalać filmik po ściągnięciu?? Bo nie wiem ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 12 2004
Lokacja: Piła
![]() |
![]() Wiem , wiem wybaczie mc , no ale jak kumpel padl mi keka pallem na of to musialem zobaczyc co w skillach spadlo. Potem on relognal mnie i nawet nie zauwazylem ze druga tibie mam odpalona jeszcze.
Co do uhow to mi akurat zeszlo z 8 , bp sd , bp hmm , pol bp explo , pol bp gfb i bp manasow , niestety stracilem bp sd , bp hmm , pol bp explo , poltora bp uhow i pol bp gfb. Wiec straty mialem duze , ale nie stracilem wiary ze zrobie dobra postac wiec gram dalej
Profesja : Sorcerer ![]() Nick : Master Tedi ![]() Level : 30 ![]() Magic level : 42 ![]() World : Secura ![]() Ostatnio edytowany przez Masterusz Tedeusz - 30-04-2005 o 13:08. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 01 2005
|
![]() Jak ja kocham wyprawy noobocheaterów w moje miejsca do expa :/
a potem wracam do venore z backpackiem pełnym run z ich ciał... szkoda ze sie jeszcze nie nauczyli :/ |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 04 2005
|
![]() Ale kozaki x))
![]() |